2777
2789
عنوان

تجربه سفید شدن پوستم تو ۱۷روز + عکس

11919 بازدید | 107 پست

سلام بچهاا خوبین 

نمی‌دونم قبلن تاپیکای منو درموردع اینکه چیکار کنم پوستم روشن شه رو دیدین یا نه 

ولی میخام بگم که بلاخره ب ارزوم رسیدم و واقعن چند درجه روشن شده راستش هنوز دارم استفاده میکنم و تازه ی کرمم درحالع تموم شدنه و باید یکی دیگ هم استفاده کنم تا هم برنگرده و هم یکم بیشتر سفید شم ولی اینقد خوشحالم که نتونستم صبر کنم🥺😂

راستش من با این کرم ت همین سایت آشنا شدم ی تاپیکی هس که برا قبلن و یکی عینع من ازین که سفید شده بود خوشحال بود و این کرم و معرفی کرد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10003325/تجربه-سفید-شدن-پوستم?page=3

اینم تاپیکش ولی متاسفانه این خانوم شماره ای نداده بود تا بقیه فک نکنن تبلیغ و درخواست دوستی منم قبول نکرد 

من بازم درموردع روشن شدن پوست تاپیک زدم که یکی از بچها گفتش ک ازین کرم استفاده کنم راستش منم دیگ واقعن تصمیم گرفتم ازش استفاده کنم و شماره اون کسی که این کرم و درست می‌کنه رو گرفتم و سفارش دادم الان ۱۷روزه ازون کرم استفاده میکنم و واقعن پوستم روشن شده 

اسم این کرم ،کرمه یشم هست 

پیشنهاد میکنم حتمن ازش استفاده کنید واقعن کرنش عالیه 

بچهایی ک فک میکنم تبلیغ باید بگم من شماره این خانوم و نمیدم تا فک نکنید تبلیغ هرجا این کرم و دیدین بخرین 

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرمی که دست سازه و باید از شخص خرید کرد توصیه نمیکنم  و خوبنیس

عزیزم این کرمش برند داره اسم برنشم دارب گیاه 

گیاهی هستش

خو الان تکلیف چیه بریم واسه اینکه تو میخوای ما فکر نکنیم تبلیغه در به در بگردیم دنبال کرم یشم 

بعد حالا اون کرمی که پیدا کنیم اصل باشه نباشه

تهش هم بشه مثل کرم معجزه و باقی داستان ها 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عکس کرمو میشه بزاری؟

متاسفانه من الان خابیدم و خونمون خاموشیع و کرمم در دسترسم نیست ت اون تایپک خانومه عکسش هست😂 

عکس خودمو اما میزارم

عزیزم کرم های دست ساز اصلا خوب نیستن و اگرم تاثیری داشته باشه باید تا آخر و همیشه ازش استفاده کنی و مشخص نیست در آینده چه عوارضی دارن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
کرمی ک تو هفده روز پوستو روشن کنه اخرش مشخصه چی میشه 

عزیزم اون خانوم ک تایپک شو گذاشتم بعد ۶ ماه که از استفادش می‌گذشت گفته بود رنگ پوستش ثابت و برنگشته