2777
2789

جایی همزیاد خبرش پخش نشد متأسفانه.... حالا اگر خبر بد بود الان تیتر یک همه جا میشد

شما میدونستید توی رشته مچ اندازی بانوان جهان صاحب نام هستیم؟ 

خبرش این بود: 

خانم مرضیه مهدی زاده در رشته مچ اندازی مدال برنز جهانی رو گرفتن و مدالشون رو تقدیم ساحت مقدس حضرت زینب(س) کردند...
اینجا ایران است سرزمین نجیب‌زادگان و گردآفریدان....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

تازه دخترای نونهال تکواندوکارمون هم گل کاشتن.... براشون کسی تاپیک زده؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نه نمیدونستم

از پشت همین تریبووون

دمت گرم‌شیرزن بهترینااااا نصیبت ایول بهت✋😍

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیدونستم از پشت همین تریبووون دمت گرم‌شیرزن بهترینااااا نصیبت ایول بهت✋😍

خیلی باحاله نه؟ ان شاءالله 

تو رشته های مختلف ورزشی مقام میارن خانوما  تو اخبار خودمون میگه گهگاه  ولی خب فضای مجازی و اخبار اون ور که بیشتر بازدید داره هم این چیزا مطرح نمیشه به قول شما خبرای بد بیشتر بولد میشه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
تو رشته های مختلف ورزشی مقام میارن خانوما  تو اخبار خودمون میگه گهگاه  ولی خب فضای مجازی و ...

خب بده.... این سایت شاید نود درصدش خانومن... وقتیخودمون بولد نمیکنیم این اخبار رو چه انتظاری داریم؟ 

خیلی باحاله نه؟ ان شاءالله 

رسانه‌های خاکبرسر فقط بلدن ایران و ایرانی رو بکوبن نابودشون کنن😑

حسابی گللل کاشتن ماشالا بهشون

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25