2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5773 بازدید | 197 پست
اول بزار خونه رو بزنه .اروم باش .هیچ تصمیم دیگه ایی نگیر .یه مدت .مثلا یکسال هم صبر کن .ببین اوضاع خ ...

بهترین کامنت همینو می خواستم بگم اسی حرف این دوستمونو گوش کن

براشادی روح امواتم صلوات    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی گفتم عزیزم ماهمسایمون شوهرش اهل سنت بود خواهر زنش روهم صیغه کرده بود که ما حرام میدونیم دوتاخواه ...

خب ایشون کلا از بیخ و بن مشکل داشتن

اولا که اگه اهل سنته، صیغه نمیتونه بکنه

ثانیا ما هم برای دوتا خواهر همینو میگیم، دو تا خواهر رو همزمان نمیشه گرفت

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
کلی گفتم عزیزم ماهمسایمون شوهرش اهل سنت بود خواهر زنش روهم صیغه کرده بود که ما حرام میدونیم دوتاخواه ...

بیچاره زنش

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
اول بزار خونه رو بزنه .اروم باش .هیچ تصمیم دیگه ایی نگیر .یه مدت .مثلا یکسال هم صبر کن .ببین اوضاع خ ...

حال روحیم خوب نیس چند تا مشاور رفتم یکی میگه جدا شو یکی میگی زندگی کن و یه چیز بزنه بنامت خودش میگه میزنم بنامت ولی باید امضا بدی تا اخر عمر تو زندگی بمونی میگه هرجا بگی امضا میدم تو و دخترا رو ول نمیکنم

والا این مشاوره ها هم چیزی حالیشون نیست یک خانم ده جلسه اومد براماصحبت کرد فقط کل حرفاش این بود خانم ...

نه همشون هم اینطور نیستن من تجربه کردم بعضی هاشون زندگی آدم رو نجات میدن...همه خانم ها مهریه شون یه اندازه نیست من مهریه ام یک سکه س اگر می‌خواستم از همسرم جدا بشم شاید شرایط روتینی نداشت زندگیم ...مشاوره بهم یاد داد چطور زندگیم نجات بدم...طلاق همیشه خوب نیست مخصوصا اگر زن شرایط خوبی برای بعد طلاق نداشته باشه 

خب ایشون کلا از بیخ و بن مشکل داشتن اولا که اگه اهل سنته، صیغه نمیتونه بکنه ثانیا ما هم برای دوتا ...

اره یکی دیگه هم باباش فوت کرد نامادریشو گرفت😂بعدشم دختراشون۹ساله عروس میکنن میگن نسلمون زیادشه خداشاهده راست میگم هااا 

حال روحیم خوب نیست بچه هامو چکار کنم

رفتار شوهرت با خودت چجوریه بعد این خانوم؟

مثل قبل محبت داره یا نه

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️