2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5773 بازدید | 197 پست
[QUOTE=308290577]اولا زود تصمیم نگیر برو پیش مشاور  ثانیا چرا اون خانم رو باردار کرده؟!آقایونی ...

اولا ببخشید مشاور گاوی بوده اینطور گفته برو پیش یه مشاور درست حسابی بعدشم دیدی درست نمیشه زندگیت یکم با سیاست باشوهرت رفتار کن خونه رو به اسمت کنه جدا شود مهریه ت هم بزار اجرا 

آره درسته ...درکل زمونه ی بدی شده تا به مرداهم بگی چرا میگن من مردم😑😑😑😑

در واقع این جور افراد مَرد نیستن، ببخشید فقط نر هستن

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان گفتم یه مذهب خوبه یه مذهب دیگه بد؟  اگه نگاه کنید پست بعدیم هم این بود که آدمی که ذاتش ...

کلی گفتم عزیزم ماهمسایمون شوهرش اهل سنت بود خواهر زنش روهم صیغه کرده بود که ما حرام میدونیم دوتاخواهرو باهم نمیشه گرفت درکل منظورم اینه ادم کثیف کثیفه ربطی نداره به صیغه وچیزی دیگه

باز خوبه ما اهل سنت ها صیغه نداریم توروخدا نریزید سرم حوصله دعوا و تعلیق شدن ندارم فقط گفتم ت ...

آخه یه مدتی میگفتن اهل سنت فتوا دادن هر مرد اجازه داره چهار تا زن بگیره بخاطر حمعیت

ببخشید اینو میپرسم ..اصلا ازدواج دوم دائم هم ندارن ؟ .یعنی فقط یه زن 

چرا متاسفانه ازدواج دوم دائم براشون ممکنه البته که توی دور و بری ها ندیدم

ولی ازدواج موقت نداریم 

چه اولی باشه چه دومی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
اولا ببخشید مشاور گاوی بوده اینطور گفته برو پیش یه مشاور درست حسابی بعدشم دیدی درست نمیشه زندگیت یکم ...

والا این مشاوره ها هم چیزی حالیشون نیست یک خانم ده جلسه اومد براماصحبت کرد فقط کل حرفاش این بود خانمامقصرن وبردگی شوهرتون روبکنین همین

آخه یه مدتی میگفتن اهل سنت فتوا دادن هر مرد اجازه داره چهار تا زن بگیره بخاطر حمعیت

مردم خیلی چیزا میگن

توی اطرافیان ندیدم اصلا شاید حالا موارد استثنا هم وجود داشته باشه ولی من ندیدم

خامش کرده

اول بزار خونه رو بزنه .اروم باش .هیچ تصمیم دیگه ایی نگیر .یه مدت .مثلا یکسال هم صبر کن .ببین اوضاع خودت و بچه ها و همسرت رو بسنج .اون موقع تصمیم بگیر .الان داغی .هر تصمیمی بگیری احتمال خطاش زیاده

حق...وگرنه ک زن خودشونم همه چزو بقیه دارنو داره دیگه..تنوع طلب وهوسبازن...یابرا بچه یا پسر😏😏😏

حالا انگار اگه این پسر رو نداشته باشن، تاج و تخت شون بی ولیعهد میمونه عتیقه ها