سلام خانوما شوهرم زن صیغه کرده حامله هست من تازه فهمیدم میگه من تو زندگی بمونم خونمون و بنامم میکنه ولی باید تااخر عمر تو این زندگی بمونم خودمم دوتا دختر بچه دارم دلم میخواد برم ولی بچه هامو چکار کنم
خوب سقط که حرا مه منظورم اینه یا خودتون بچه رو بگیرین اگه مادرش قبول میکنه و طلاق بگیره بزه وگرنه این زندگی مال شما و بچه ها ته اونا رو آواره کنی به خاطر یه زن دیگه
کلی گفتم عزیزم ماهمسایمون شوهرش اهل سنت بود خواهر زنش روهم صیغه کرده بود که ما حرام میدونیم دوتاخواه ...
بیچاره زنش
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
اول بزار خونه رو بزنه .اروم باش .هیچ تصمیم دیگه ایی نگیر .یه مدت .مثلا یکسال هم صبر کن .ببین اوضاع خ ...
حال روحیم خوب نیس چند تا مشاور رفتم یکی میگه جدا شو یکی میگی زندگی کن و یه چیز بزنه بنامت خودش میگه میزنم بنامت ولی باید امضا بدی تا اخر عمر تو زندگی بمونی میگه هرجا بگی امضا میدم تو و دخترا رو ول نمیکنم
والا این مشاوره ها هم چیزی حالیشون نیست یک خانم ده جلسه اومد براماصحبت کرد فقط کل حرفاش این بود خانم ...
نه همشون هم اینطور نیستن من تجربه کردم بعضی هاشون زندگی آدم رو نجات میدن...همه خانم ها مهریه شون یه اندازه نیست من مهریه ام یک سکه س اگر میخواستم از همسرم جدا بشم شاید شرایط روتینی نداشت زندگیم ...مشاوره بهم یاد داد چطور زندگیم نجات بدم...طلاق همیشه خوب نیست مخصوصا اگر زن شرایط خوبی برای بعد طلاق نداشته باشه
- عشقِتو💔شیرینترینداستانِایندنیایِتلخاست حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️