2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5773 بازدید | 197 پست
استاتر هیچکدوم از کسایی که توی تاپیک شما هستند نمیتونتد درست راهنماییتون کنند چون هیچکس جای شما نیست

من خودم میگم اگ شوهرم خیانت کنه قطعا جدامیشم بازمیشینم منطقی فک کنم میگم جدابشم بایک بچه چی میشه پس مجبورم کناربیام...آدم درمورد شرایط خودش نمیتونه حتی درست اطهارنظرکنه 

باز خوبه ما اهل سنت ها صیغه نداریم توروخدا نریزید سرم حوصله دعوا و تعلیق شدن ندارم فقط گفتم ت ...

نمیدونستم ...ولی خب خیانت راحته طرف اهلش باشه صیغه وغیرصیغه مهم نیست راه در رو زیاددارن مردا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ماخانمها اینه که احساسی رفتارمیکنیم وبچمون رو به قیمتی میگیریم چندروز پیش توپیج شاهین صمدپور خا ...

به عنوان کسی که تجربه کرده هرچقدر طلاق والدین سخته ازدواج مجدد والدین هزار برابر سخت تره 

مخصوصا وقتی خودشون رو قربانی میدونن و ادعا میکنن باید زندگی جدید تشکیل بدن

من آینده بچه های طلاق رو  دیدم همه سرگذشت شوهرم هیچ وقت بچه هام فدای خودم نمی کنم آره باهاش می ...

میگی عزیزم به موقعش بجاش برسه دیگه هیچی مهم نیست یک زن غرورش له بشه احساسش به بازی گرفته بشه هیچی دیگه براش مهم نیست

اولا زود تصمیم نگیر برو پیش مشاور 

ثانیا چرا اون خانم رو باردار کرده؟!آقایونی که متاهلن خیلی به ندرت پیش میاد همسر صیغه سونو باردار کنند مگر اینکه فرزند دار نمیشن یا پسر دار...

نمیدونستم ...ولی خب خیانت راحته طرف اهلش باشه صیغه وغیرصیغه مهم نیست راه در رو زیاددارن مردا

بله کاملا درست میگید

آدم ناجور راهشو پیدا میکنه

ذات آدم که کثیف باشه هیچی جلو دارش نیست

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

طلاق نگیر از اینی که هستی بیچاره تر میشی 

جدایی از بچه هاخیلی سخته 

به جاش خونه رو به نامت بزن و هر ماه پول ازش بگیر و محل سگ بهش نده 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند