2777
2789
عنوان

زن دوم

5771 بازدید | 197 پست

سلام خانوما شوهرم زن صیغه کرده حامله هست من تازه فهمیدم میگه من تو زندگی بمونم خونمون و بنامم میکنه ولی باید تااخر عمر تو این زندگی بمونم خودمم دوتا دختر بچه دارم دلم میخواد برم ولی بچه هامو چکار کنم

چ دل بزرگی داری

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتش کنه روسیاه دوعالم شه برا چی بمونی خونه رو بهت بده بچه هاتو هم خودت نگهدار هرجشونو بده بابای هولشون

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه هات گناه دارن، بی مادرشون نکن... به خاطر اونها زندگی کن

با کی زندگی کنه؟! با یه آدم خیانتکار 

روان خودش چی میشه پس  

خودت حاضری اینکارو کنی؟ 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.