2777
2789
عنوان

بالا بودن گلبول سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 30 پست
در ادرارتون کمی گلبول سفید هست جواب کشت ادرارتون چی بود؟

کشت ادرار ندادم که ببینم باکتری داره یا نه .تو خود این صفحه آزمایشه؟

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه ازمایش ای بی وی بگو برات بنویسه احتمالا مال اونه اگه خدایی نکرده ازمایشت مثبت شد الکی اینترنت ...

مرسی فداتشم ❤️

اول احتمال عفونت خفیف ادراری دارید(شاید هم منفی بشه چون زیاد نیست به هر حال همیشه کشت هم درخواست بدید) . دوم چون میگید سابقه گلبول سفید بالا دارید باید براتون در آزمایشگاه زیر میکروسکوپ بررسی کنند و جواب بدن که چی دیدن الان فقط جواب دستگاه رو نوشتن و دیف نزدن که خطای اونهاست.باید لام اسمیر محیطی (cbc diff) براتون انجام بدن راستش بهتره برید به آزمایشگاه بهتری چون طبق اصول بایستی همینجا انجام میدادن.

اول احتمال عفونت خفیف ادراری دارید(شاید هم منفی بشه چون زیاد نیست به هر حال همیشه کشت هم درخواست بدی ...

مرسی فداتشم خیلیییییی کمکم کردی .احتمال داره سرطان خون باشه بنظر شما؟

مرسی فداتشم خیلیییییی کمکم کردی .احتمال داره سرطان خون باشه بنظر شما؟

عزیزم یک قانونی برای خودتون قرار بدید همیشه به سلامتیتون با انجام آزمایش چکاپ و تغذیه سالم اهمیت بدید ولی هرگز بدترین و نادرترین حالت رو در نظر نگیرید

گاهی برخی افراد ژنتیکی اینطوری هستند برخی تحت استرس هستند و برخی بیماریهای نه چندان جدی دارند که باعث افزایش wbc میشه پس بیخودی نگران نشید فقط تست کامل در جای معتبرتر بدید و بعد از گرفتن جواب ببرید پیش متخصص خون.

عزیزم مشخص شد علتش چیه  مامان منم چند ساله بالاس

اره خداروشکر گفتن سینوس ها عفونت داشته .کلا از بچگی مادرزادی سینوس هام باز بود بخاطر همونه که عفونت داشتم

اره خداروشکر گفتن سینوس ها عفونت داشته .کلا از بچگی مادرزادی سینوس هام باز بود بخاطر همونه که عفونت ...

مامان منم مشکل کلیوی داره میشه برا اون باشه چند ساله بالاس میگم خدای نکرده مشکلی بود نا الان خودشا نشونداده بود 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مامان منم مشکل کلیوی داره میشه برا اون باشه چند ساله بالاس میگم خدای نکرده مشکلی بود نا الان خودشا ن ...

نه ایشالله که چیزی نیست

سلام ببخشید مزاحمتون شدم.شما مشکل گلبولهای سفیدتون حل شد

بله عزیزم سلام خداروشکر حل شد بخاطر عفونت سینوس بود

مامان منم مشکل کلیوی داره میشه برا اون باشه چند ساله بالاس میگم خدای نکرده مشکلی بود نا الان خودشا ن ...

سلام عزيزم مشكل كليوي مامانتون دقيقا علائمشون چي بود؟

من مامانم چكاپ دادن توي ازمايش ادرارشون گلبول سفيد و قرمز بالاس و يكمي هم خون ديده شده بهشون گفتن برن دكتر كليه 

خيلي ترسيدم نگرانم 

مامان شما هم اين موارد رو داشتن؟