2777
2789

من ابروهام نازک یا خیلی کم پشت نیست جوریه که هیچ مدلی نداره هروقت میرم ارایشگاه دخترونه فقط میتونه مرتبش کنه میگه بیشتر بردارم نازک میشه چون دوتا ابروهام عین هم نیس یکیش بالاش خالی تره،،،بعضیا میکروبلدینگ انجام میدن انگار ماژیک کشیدن خیلی ضایع و زشته به نظرتون جای خوب باشه میتونن طبیعی انجام بدن جوری که فقط جاهای خالی ابروم رو پر کنن که مدل دار بشه؟؟؟

من میکرو بلیدینگ انجام دادم، هر کی دیده پسندیده، دوتا از همکارام چندسالی مردد بودند برای میکرو، ابروهای من رو دیدند آدرس میخاستند برن انجام بدن، دیدن شهرستان انجام دادم ازم اجازه گرفتند از ابروهام عکس بگیرن ببرند میکرو کار خودشون نشون بدن

البته بگم برای من هزینه ش خیلی بالاست، من میکرو رو نهایت  یک و نیم قیمت دارم ولی برای من ۴ تومن گرفت،

خلاصه اینکه این میکرو ابروهام رو از کم پشتی درآورد

من میکرو بلیدینگ انجام دادم، هر کی دیده پسندیده، دوتا از همکارام چندسالی مردد بودند برای میکرو، ابرو ...

عزیزم میکرو چیکار میکنن دقیقا؟فیبروز چیه؟من فرقشو نمیدونم فقط بعضیارو دیدم ابروهاشون خیلی طبیعی و خوشگل شده بعضیا انگار با ماژیک براشون ابرو طراحی کردن و سیاهو زشته😑منم هزینش برام مهم نیست اگه کارش خوب باشه مگ،میشه اگه اشکالی نداره عکس قبل و بعد ابروهاتو بفرستی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میکرو چیکار میکنن دقیقا؟فیبروز چیه؟من فرقشو نمیدونم فقط بعضیارو دیدم ابروهاشون خیلی طبیعی و خو ...

یکی از همکارام از مدل ابروهاش خوشم نمیومد، دید همه دارن از ابروهام تعریف میکنند و هزینه رو هم گفتم، گفت من هم فیبروز انجام دادم دو سال پیش ۵۰۰ خیلی راضیم، 

ولی ابروهاش یک حالت کادر بود انگار من خوشم نیومد

توی میکرو تار به تار با سوزن برات خط میندازه

اهااااا پس اینایی که کادری هستو انگار تتو همون فیبروزه 

فکر کنم،ولی به کار آرایشگر هم باید تمیز باشه

خواهرم یک آشنایی داشت، اون خانمه بنده خدا دختر خواهرشوهرش رفته بود کار میکرو یاد گرفته بود اصرار کرد که زندایی بیا برات انجام بدم بعد از چند ماه اصرار این خانم بنده خدا رفت، حالا کار رو که انجام داد هزینه رو هم کامل ازش گرفت، بنده خدا چند وقت تحمل کرد اخر سر دید نمیشه خیلی تابه تا هست و خیلی ناجوره هر کی میرسه ایراد میگیره که این چه کاری بود کردی، رفت یک ارایشگر خوب پیدا کرد اون دوباره هزینه گرفت براش ریموو کرد، تازه دختر خواهرشوهره ازش ناراحت هم شد و باهاش یک مدت قهر بود

فکر کنم،ولی به کار آرایشگر هم باید تمیز باشه  خواهرم یک آشنایی داشت، اون خانمه بنده خدا دختر خ ...

اره منم خیلیا دیدم خیلی ناشیانه انجام میدن و ارزون تر و خب خیلیا هم میرن پیششون