2777
2789
عنوان

این مانتو رو با چی بپوشم خوبه ؟ عکس با لینک

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی این رنگ با مقنعه مشکی خوب از آب در نمیاد؟ چون مدلش ک مانتو شومیزیه ک روتین ترین مانتوعه دانشگاس

اره فکر میکنم یه جوریه با مقنعه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
عزیزم قدت کوتاهه اینم بپوشی کوتاه تر نشونت میده

نه عزیزم من همیشه مانتو کوتاه می‌پوشم بهم میاد 

ولی مانتو بلند مناسب خانومای قد بلند و کشیدس یا ی آدم قد کوتاه باید با کفش پاشنه متوسط یا بلند بپوشه نه با کتونی اصلا چیز خوبی نمیشه کتونی با مانتو بلند برای ی آدم قد کوتاه

با مقنعه پوشیدی تا حالا؟

آخه فکر نکنم ما مقعنه خوب شه 🤔 مخصوصا اگه مقعنه بلند باشه 

حالا باز باید بپوشی بفهمی خوبه یا نه

با کتونی سفید قشنگه 

یا از این کتونی هایی که سفید و سبزن

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

سلام ببخشید استارتر تاپیکشو قفل کرد

گفتم اینجا پیامتون رو پاسخ بدم

با این چیزایی که گفتین خوف برم داشت،چه جوری ۶ روز هفته رو برم دانشگاه

خدا کنه نتایج کنکورو زودتر بدن😐💔💔

خدایا شکرت❤️

سلام ببخشید استارتر تاپیکشو قفل کرد گفتم اینجا پیامتون رو پاسخ بدم با این چیزایی که گفتین خوف برم ...

عادت می‌کنی ب پاره شدن غصه نخور ترم یک اصولاً خیلی سخت میگذره😂😂