2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم. بنظرم اصلیات زندگی تقدیر زده شده. 

فرعیات یکم با اختیار خودمونه. 

من فقط 7 سالم بود خابی دیدم که 20 سال بعد تحقق پیدا کرد... یکی از وحشتناکترین اتفاقات زندگیم. 

کلا خوابهایی مییبینم با خودم میگم وا این کی بود اون بود .... چی شد...  چند سال بعدش اون اتفاقا میوفته. و میفهمم کی بود و چی شد.....

اره 

یکم 

من دنبال کلاس آپدیت ناخن بودم جایی رو پیدا نمیکردم بعد دو هفته گشتن انقد کلافه بودم نمیدونستم چیکار کنم 

شانسی شانسی پام افتادم شکست رفتم بیمارستان اونا گچ ک گرفتم منتظر بودم دکتر بیاد با ی دختره آشنا شدم تو کار ناخن بود😁قسمت شد ثبت نام کنم پیش استاد اون 

اگرچه این پا دیگ پا نمیشه برام

ولی جالب بود ک شانسی شانسی جور شد

چرا

افرادی رو دیدم هیچ تلاشی نمیکردن بعد میگفتن قسمت و شانس یا یکی از دوستام تو ۱۷ سالگی ازدواج کرد و پشیمون الان میگه قسمت بود چرت هست کار و آینده و شغل و ازدواج همه اینا به خودمون بستگی داره

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
چه خوب😄

چ خوب که😂پام ک شکست رباطای پام ک آسیب دید قوزک پام ترک برداشت الانم گفته اگه با فیزیو تراپی اگه بهتر نشی جراحی راه آخره

ترجیح میدادم اصلا پیدا نکنم کسیو ک برم یاد بگیرم🥲شانس منه بدبخت