2777
2789
عنوان

هماتوم در هفته ۷ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 42 پست
ان شاالله بسلامتی عزیزم .برای منم دعا کن منم شیاف میزنم .بنظرت اندازه اش بزرگه

نمیدونم بخدا دقیق یادم نیست مال من چقدر بود ولی چندین بار خونریزی کردم و هنوزم لکه بینی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا دقیق یادم نیست مال من چقدر بود ولی چندین بار خونریزی کردم و هنوزم لکه بینی دارم

ولی برای همه باهم فرق داره مال یکی جذب میشه ،مال یکی کامل دفع میشه مال بعضیام مثل من نصفش جذب نصفش دفع میشه

منم داشتم خیلیم بزرگ بود هرماه لکه بینی یبار خونریزی هم داشتم شکممو وازلین میزدم شیاف میزاشتم استراحت که نمیشد داشته باشم اصلا، خداروشکر تاسه ماه بود و رفع شد الان تو۶ماهم و دیگع ن لک دارم ن هماتوم نی نیمم گفتن خیلی تپلیه

منم ۱۸ این ماه نوبت دکترم هست گفت فعلا همون آمپول انوکساپارین ۴۰۰۰ و دوفامد۱۰ و شیاف پروژسترون ۴۰۰ ه ...

چه خبره چقدر دارو داده اگه لکه بینی یا خونریزی داری حتما استراحت کن من لکه بینی نداشتم دیگه زیاد اهمیت ندادم فقط شیاف استفاده کردم 

چه خبره چقدر دارو داده اگه لکه بینی یا خونریزی داری حتما استراحت کن من لکه بینی نداشتم دیگه زیاد اهم ...

هماتوم چیه منم یک هفته لکه بینی دارم شیاف و دوفامد مصرف میکنم ولی هنوز سونو نرفتم من سر اون دوتا بچه هام هم داشتم لکه بینی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اصلا نترس فقط زیر نظر دکتر باشذو استراحت مطلق

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
هماتوم چیه منم یک هفته لکه بینی دارم شیاف و دوفامد مصرف میکنم ولی هنوز سونو نرفتم من سر اون دوتا بچه ...

هماتوم یه لخته خون هست که دکتر به من گفت بیرون کیسه آب هست و معمولا جذب میشه با سونو مشخص میشه ، حالا هر لکه بینی بخاطر هماتوم نیست شاید دلیل دیگه ای داشته باشه 

استراحت کن عزیزم وشیاف استفاده کن  همینطور داروهای دیگتو که دکتر داده من داشتم سایزشو یادم نیست ...

باشه عزیزم ان شاالله مال منم یا جذب بشه یا دفع

منم داشتم خیلیم بزرگ بود هرماه لکه بینی یبار خونریزی هم داشتم شکممو وازلین میزدم شیاف میزاشتم استراح ...

خدا رو شکر عزیزم منم زیاد استراحت ندارم ولی شیاف و آمپول انوکساپارین و دوفامد۱۰ رو میخورم