2777
2789

3شب یپش خیلی حالم بد بود و گریه میکردم خیلی جلو خودمو میگرفتم کسی صداشو نشنوه از صبحش گلو درد گرفتم و تب هرچی میگذره حالم بدتر میشه😕

برو دکتر ویروسیه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر ویروسیه

نمیتونم دکتر برم حساسیت شدید دارویی دارم هرچقدرم میگم اینو نمیتونم بخورم بزور میگه باید کارایی ک میگم و انجام بدی!

بیشتر مریضیامو تو خونه درمان گیاهی میکنم

نمیتونم دکتر برم حساسیت شدید دارویی دارم هرچقدرم میگم اینو نمیتونم بخورم بزور میگه باید کارایی ک میگ ...

اگه اسهالی هم شدی بدون انفولانزاست،نگران نباش

مایعات بدنتو تامین کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
امضاتون ب چ زبانیه؟

مازندرانی،لالای برا دختربچه ها