2777
2789
عنوان

بچه ها دعام کنید

18 بازدید | 24 پست
دوستان من پنج ماه پیش بارداری خارج رحم داشتم یکماه پیش عکس رنگی گرفتم رفتم پیش دکتر زنان گفت یه لولت خوبه خداروشکر ولی لوله راستت دیگه بدرد نمی خوره ممکن هم هست دوباره ای پی بشی خدای نکرده خیلی می ترسم گفت ولی به این چیزا فکر نکن گفت شش جلسه برات آیو آی می کنم اگه نشد کاشت جنین نمی دونم چیکار کنم قرار بود اینماه آیو آی کنه گفتم نه چون بعد محرم صفر ایشاالله عقد کنان برادرشوهرمه تو تهران ما هم بابد از شهرستان بریم گفتم نمیشه دکترم گفت پس فقط برات کلومیفن می نویسم شبی دو عدد که اینماهو از دست ندی الان امشب خوردم جای عملم درد کرفته نمی دونم چرا خیلی استرس دارم توکل به خدا برام دعا کنید وسط این برنامه ها منم دوباره دارم اقدام می کنم
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من برات دعا کردم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم درد نداره من با بی حسی انجام دادم یه لولمم که مشکل داشت دومین بارم بود هر دوبار با بی حسی کردم
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشاالله به حق حضرت علی اصغر حاجتت برآورده شه
بر خاک وخاکستر عبورت نقطه چین زد،،،حلقوم آتش را گرفت وبر زمین زد،،،دریاتر از آنی که از آتش بترسی،،،از شعله ی سوزنده ی سرکش بترسی،،،سخت است دائم درمیان دود باشی،،،هر جا که آتش پر شررتر بود،باشی،،،بر شانه هایت کوهی از آوار داری،،،برخیز،چشم منتظر بسیار داری،،،برخیز از جا دخترت چشم انتظار است،،،بردار گوشی رابهارت بیقرار است،،،دیوارها را پس بزن با دستهایت ،،،تا حظ کند یکبار دیگر با صدایت،،،امشب نباید دخترت تنها بخوابد،،،امشب نباید بی لا لا لا لا بخوابد،،،😢😢😢😢نثار روح فرشتگان سوخته بال آتش نشان فاتحه وصلوات لطفا،،،،،،،،،