2777
2789
عنوان

داف یعنی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 62 پست

تولدش ۲تومن هزینه کردم ساعت خریدم سورپرایزش کردم

وسط اثاث کشی با دوتا بچه و بارداری خودم

بعد از ۸سال باهم بودن 

به دوستش پیام داده بیا زنمو میفرستم خونه باباش

زیدتم‌بیار باهاش خاله بازی کنیم

جوری شوک شدم‌نمیدونم‌چیکارکنم

درسته باردارم.یا دوتا بچه داریم

ولی چیزی کم‌نمیزارم

نه تو اتاق نه تو‌ظاهرم

چی باعث شده اینو بگه

با سه تابچه دنبال اینچیزا رفته؟

ضمنا اینم زندگی ایده الی که تعریفشو میکردی 

اره راس میگی من باید دکتر برم که میگم دختر ۲۴ ساله دغدغش نباید این باشه 

دیگه مجبوری بسازی با سه تا بچه حتی باخیانت شوهرت و طفلک اون بچهایی که عمرشون ازبین میره برا نادانی یه دختر پسر 

حالا وکیل مدافع خیانتم شو ! 

موفق باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برو خودتو نشون دکتر بده بگو من باازدواج تو سن ۱۵ سالگی مشکل ندارم قطعا سربار خانوادتون هستید ک ا ...

عزیزم ایشون دیگه سه تا اورده شما متوجهینمیشه برگرده عقب بعدم ماه نه بارداری تو دلشو خالی کنی بنظرت نرماله ؟؟درضمن من خودم ۲۳ ازدواج کردم دوتا بچه ام دارم مهندس کامپیوترم پس خودم اینجوری ازدواج نکردم که تشویق کنم ولی منظورم اینه ایشون تو سن حساس بارداریه نباید ته دلشو خالی کرد اگه ناراحت شدی معذرت میخوام نمیخوام حق الناسی گردنم باشه فقط انقدر خشم به یه باردار عصبانیم کرد 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است