2777
2789
عنوان

این دشمنه یا مادر تروخدا بیاید

112 بازدید | 21 پست

کاش مامانم دست از تحقیر کردن برداره

کاش بفهمه من فقط اینطوری حالم بد تر میشه نه اینکه پیشرفت کنم

من ورودی یازدهمم 

بعد الان داشتم با زنداییم صحبت میکردم یهو گفت : سمیه برای قبول شدن فقط میخواد درس بخونی مگه نه؟ اونم از همجا بی‌خبر گفت اره بعد مامان بزرگم تیکه ای که انداخت رو رو هوا گرفت بهم گفت :اره دیگه نه مثل زهرا که هیچی نمیشه به مامانم گفتم مامان بس کن اینقدر زخم زبون نزن اونم گفت چرا به خودت میگیری من اصلا به کسی که از صبح تا شب درس میخونه چیزی نمیگم بعد دوبار این جمله رو تکرار کرد مامان بزرگمم می‌خندید مسخرم میکرد بعد دوباره گفتم تموم کن دیگه بعدشم گفت بهم اره دیگه تهش یه منشی دکتری یا کلفتی چیزی میشی

جلوی زنداییم از خجالت اب شدم ( ما رابطمون خیلی خوبه) 

من از دست مامانم چیکار کنم این دشمنه یا مادر 

حتی ده دقه قبلم یهو وسط حرف منو زنداییم گف اره سمیه از کی برای کنکور باید خوند حالا ( با اینکه اصلا به بحث ما دو تا ربط نداشت ) 

فقط برای حرص من اینکارارو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت بگو کسی سرکوفت میزنه که خودش یه چیزی شده باشه نه کسی که خودش سرکوفته . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
وا.مگه یه مادر میتونه بچشو توی جمع کم کنه😐

بخدا مادرای دیگه دختراشون خرابن بعد حالا بهشون بگی میگن نه دختر ما پاک و فلان که حالا مادر من بخاطر درس منو اینطوری می‌کنه حالا اگه تو خونه بگه یه چیزی ولی تو که میدونی چقدر زبون مامان بزرگ تیزه چرا اینطوری می‌کنی یا اینکه میدونی من با زنداییم رو درواسی دارم چرا این حرفارو میرنی

بگو دیگه مادر که شما باشی توقع دکتر داری‌. بگو ادانه دهنده راه تو میشم البته بازم هرچی سعی کنم درجا ...

هزار بار گفتم خواهر میگه اره تو باید از من درس بگیر و برات تجربه شه که مثل من نشی 

یه دعوای درست حسابی راه بنداز هرچی تو دلته خالی کن. دیگه می‌ترسه و تکرار نمیکنه

روزی نیست که دعوا نکنیم زبونش خیلی نیش داره میگمش ازمون ثبت نام کن میگه تو که الان درس نمیخونی میگم خوب برام انگیزه میشه یا میگم مدرسمو عوض کن حداقل ببر یه دولتی دیگه میگه  نه 

هزار بار گفتم خواهر میگه اره تو باید از من درس بگیر و برات تجربه شه که مثل من نشی 

بگو با جملات منفی که بهم میگی از تو بدتر میشم. بگو متاسفانه اگه یکم مطالعه داشتی میدونستی که باید به من اعتماد به نفس بدی تا به جایی برسم. با این حرفا من حس میکنم نباید کاری کنم و به جایی برسم. اون موقع مقصر تویی. حالا انتخاب کن چجور آینده ای رو میخوای برای من بسازی

بگو با جملات منفی که بهم میگی از تو بدتر میشم. بگو متاسفانه اگه یکم مطالعه داشتی میدونستی که باید به ...

کاش میفهمید یه ماه دارم التماس میکنم میگم بریم مشاور میگه چرا من فقط وقتی میگه چرا دهنم بسته میشه چون وقتی ادم با هزار تا دلیل واضح قانع نمیشه من چیو توضیح بدم

کاش میفهمید یه ماه دارم التماس میکنم میگم بریم مشاور میگه چرا من فقط وقتی میگه چرا دهنم بسته میشه چو ...

خوب پس خوشش میاد تو محل میدی و دعوا میکنی. این سری لج دربیار. جلو همه بگو جووون از کجا فهمیدی. بگو اوووف زدی به خال. هی لجشو دربیار

شما هم کاری به مادرت ندارم اما اگه بتونی یه رشته خوب بخونی دانشگاه قبول شی بهتر از خونه موندنه

من عاشقه رشتمم همه تلاشمو میکنم براش ولی الان واقعا حال روحیم بده 

من عاشقه رشتمم همه تلاشمو میکنم براش ولی الان واقعا حال روحیم بده 

چون محل میدی. مهرطلبی برای مامانت. فکر کن نیست فکر کن نامادریه. نادیده بگیرش. با بابات درد و دل کن که تو روی مامانت وایسه

خوب پس خوشش میاد تو محل میدی و دعوا میکنی. این سری لج دربیار. جلو همه بگو جووون از کجا فهمیدی. بگو ا ...

اره واقعا از جنگ و دعوا خوشش میاد به قول داییم هیچوقت سر بحثی نقطه نمیزاره که تموم شه