2777
2789
عنوان

🙁خانما بدترین ضد حال که موقع چیدن جهیزیتون داشتید چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 34 پست
هول شد طفلی اصلا حواسش نبود 

اخی

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
دیگه به هر حال اونی که میاورده که میفهمیده نمیفهمیده؟ مهم نیست یه رنگ چوب رقیق رو قلم گیری میکنی ر ...

نه مخملن تماما زخم شده بودن 

چند نفربودن هی فکر میکردن گیر میکنن به در

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه به هر حال اونی که میاورده که میفهمیده نمیفهمیده؟ مهم نیست یه رنگ چوب رقیق رو قلم گیری میکنی ر ...

آخی عیب نداره خودتو ناراحت نکن پس مامانت یا خواهرت کسی نیومد

اخی

😂😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
😖🚶‍♀️انشاالله تا اخرسال میرم خونم دعا کنید ضد حالی نداشته باشم 

انشالله به سلامتی با دل خوش بری زیره خونت گلم❤

من که هیچ کسی نیومد کمکم ، خودم و شوهرم تنهایی وسایل چیدیم!  بعد یادمه رفتیم مبل ها رو بگیریم گفت یک هفته دیرتر آماده می شه تصور کن تا یک هفته روی یه فرش وسط سالن زندگی می کردیم! خیلی ناهماهنگی های دیگه که تقصیر پدرشوهرم بود ولی آبروی من رفت! 

یا ارحم الراحمین
نه نیومدن

چرا؟ راضی نبودن؟

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
یخچال بین کابینت‌ها جا نمیشد لباسشویی جا نمیشد پشت یکی از مبل‌ها پاره‌ شده بود یه دونه نمکدون از ...

وااااای خیلی بد بوده😢😢😢

اونکه برمیگرده میتونی خواب پرزاشو با برس درست کنی

نه بر نگشتن چون با تو رفتگی بودن مخملشون نا محسوس خیلی نازک 

بحثه چند سال پیشه گلم 

چرا؟ راضی نبودن؟

اون که بماند

ولی مشکلاتی داشتیم که رابطمون خوب نبود

همه کارامو خودم کردم

لباس عروسمو خودم خریدم

وسایلمو 

و کلا همه چی

میخواستم لباس عروس انتخاب کنم عکس میفرستادم تو گروه دوستام اونا راهنماییم میکردن

در کل چیزی واسه مادرم مهم نبود

بدترین ضد حال این بود ک با کلی زحمت چینیها و کریستالو گوشه حال چیده بودیم. (چون کابینت نداشتیم.) ماد ...

مگه مراسم چی داشتید و یا دارید