2777
2789

من موقع چیدن لوازم جهیزیم تمام مبلام زمانی که میخواستن از روی پله‌ها بیارن توی خونه کلید رو در جا مونده بود تمامشون رو زخمی کرده بود چون با فاصله ی خیلی کمی از در رد میشدن تا آخرین مبلم نمیدونستیم

😢

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

ی دیس و کاسه از سرویش ارکوپالم شکست 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

چند تا از ظرف های ادویه ها از دستم افتاد شکست 🤭 ضد حال که نبود یه خاطره شد 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبلام رنگ روشن بود

پسر جاریم لیوان شربتو شکوند مامانش هول شد بچه رو با کفش کثیف گذاشت رو مبل که شیشه تو پاش نره

هم سرویس پارچ لیوانم ناقص شد هم مبلم کثیف😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یخچال فریزر م رو درشو کوبوندن رفت تو گازشم خالی شد 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دیگه به هر حال اونی که میاورده که میفهمیده

نمیفهمیده؟

مهم نیست یه رنگ چوب رقیق رو قلم گیری میکنی روش اگه چوبش زخمی شده

من ضد حال خاصی نداشتم

خوشحالی خاصی هم نداشتم

نه کسی اومد کمکم

نه گسی تو خریدام باهام بود

با کمک آرشیتکت جمعش کردیم

و هیچ حسی نداشتم وفتب میرفتم تو خونه

ی دست کاسه چینی هام بجا ۶ تا ۵ تا بود 

شمعدونم واومدم جابجا کنم یکیش افتاد خاکشیر شد ‌

دستگیره در یخچالم ی رد بزرگ روش بود 

و خیلی چیزای دیگه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
 ی دیس و کاسه از سرویش ارکوپالم شکست 

تازه منزمانی که سرویس خوابمو گرفتیم داشتن تو ماشین میچیدنش آینه ش شکست نشستم اینقدر ناراحت که نگو

مبلام رنگ روشن بود پسر جاریم لیوان شربتو شکوند مامانش هول شد بچه رو با کفش کثیف گذاشت رو مبل که شیش ...

چ احمق بوذه خب کفش پاش بوده چرا پاش زخم شه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
مبلام رنگ روشن بود پسر جاریم لیوان شربتو شکوند مامانش هول شد بچه رو با کفش کثیف گذاشت رو مبل که شیش ...

😂😂😂😢😢

چ احمق بوذه خب کفش پاش بوده چرا پاش زخم شه

هول شد طفلی

اصلا حواسش نبود 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تازه منزمانی که سرویس خوابمو گرفتیم داشتن تو ماشین میچیدنش آینه ش شکست نشستم اینقدر ناراحت که نگو

وای عزیزم 🤦🏾‍♀️خیلی حس بدیع