2777
2789

آبجیم ۱۶ سالش شده یه روانیه زنجیریه 😑.همیشه دعوا راه میندازه و تو دعواها جفتک میپرونه و موها مون و میکشونه 

دوهفته پیش موبایلمو صفحه اشو خورد و خاک شیر کرد ب سر خودش با خرج خودش درست کردیم ولی دوربین جلوش ی خط وسطشه وه درست نمیشه سلفی گرفت 😑

جریان اینه:

امروز با مامانم دعوا راه انداخت رفته بود در اتاقمون و بسته بود خودش پشتش نشسته بود منم میخواستم برم حموم بعدش برم بیرون هی بهش می‌گفتم منو تودعوا دخالت نده برو اونور وسایلمو بردارم گوش نداد آخر سر برگشت گف تقصیر توعه دعوا شده قبلش من بلند داد زده بودم هرچی بشه از این ب بعدبندازید تقصیر من برخورد میکنم بعدا تو ی تاپیک دیگ میگم اینو اعصابم خراب شد ب زور رفتم داخل خفتش کردم که مگ نگفتم گردن من نندارید همه چیو سیم شارژرش دستش بود با همون زد تو دستم و جفتک پروند منم اعصابم بدتر خرد شد زد و گیر کردیم موهامو کشید منم سیم شارژرشو قائم کردم بعدا رفت سر سیم شارژر من چاقو گرفت سمتش گفتم ی کاری کنی مث قبلی من میدونم و تو گیر داد ک سیم و برگردون گذاشتم سرجاش ولی الان دیدم سیم شارژرم پاره شده 

حالا من ک رفتم حموم اومده در و قفل کرده از پشتم

⬅️چیکار کنم اینو حالش بدجور گرفته شه و بعدش ازم حساب ببره خودم میخوام آب‌جوش خالی کنم سرش چون موهامو کشیده یا بزنم کلا نیستش کنم خودم برم آب خنک بخورم 🤦🏻‍♀️

🔵یه راهکار واقعی بگید تروخدا

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببریدش تیمارستان 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعه به روانپزشک

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ببریدش تیمارستان 

واقعا باید ولی خونوادم نمیزارن 

امروز بعد دعوا میخواست قرص بخوره بلکه ما رو از دستش راحت کنه مامانم رفت قرصا رو از دستش کشید که این کار و نکن

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
هر دو دخترید

اره 

من ۱۷ سالمه

بهترین کار بی اعتنایی هست

اصلا بهش توجه نکن 

مثلا اگه سیم شارژت رو پاره کرد بگو اشکال نداره و برو کارت رو انجام بده 

یا در حموم رو قفل کرد توجه نکن تا کونش بسوزه 

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
واقعا باید ولی خونوادم نمیزارن  امروز بعد دعوا میخواست قرص بخوره بلکه ما رو از دستش راحت کنه م ...

بابات چیزی نمیگه؟به نظرم حداقل ببریدش پیش روانپزشک مشخصه مشکل داره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آب جوش خالی کنی سرش😐خودت که بدتری اگر میخوای اینکارو کنی ۱۵ ۱۶ سن بدیه همه دخترا این سن اینجورین ب ...

😂دلم خیلی میخواد ولی میدونم دلم نمیاد فقط حرفم من 

اون خیلی بلا خب سرمون میاره این قسمتی ازش ک نوشتم تاپیک های قبلیمو بخونی در این رابطه متوجه میشی چ کارایی کرده با سیم شارژر زده الان انگشت سبابه ام درد میکنه دستم ی سمتش خون مردگیه 

ولی بازم برسه انقد ترسو‌ام که نمیتونم بخش آسیب بزنم