2777
2789
عنوان

چطوری مودبانه حاضر جواب باشیم؟

756 بازدید | 18 پست

خواهر شوهرم خیلی زیرکانه بهم تیکه میندازه طوری که غیر منو خودش کسی متوجه منظورش نمیشه منم نمیتونم درست و بموقع جواب بدم یا سکوت میکنم یا میرم تو اخم.یا اینکه تا مدتها خودخوری میکنم.دوست داشتم در لحظه بتونم از خودم دفاع کنم نه با دعوا یا بی ادبی ها.ولی بلد نیستم یا د گرفتنی هم نیست انگار

بگو چی میگه کمکت کنم

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب ندادی دچار نشخوار ذهنی شدی 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

نه دیگه چون همیشه سکوت میکنم احساس میکنم راحتتر اذییتم میکنه

اره این ادما اینقدر اذیت میکنن تا یادت بدن حاضر جواب بشی باور کن منتظره یبار جوابش بدی روش کم کنه😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بگو چی میگه کمکت کنم

مورد بسیار است 🙌مثلا تو گروهشون همسرم ی تعریف کوچک از من کرد بعد زد فکر کنم فلانی (یعنی من)دارم بجای همسرم چت میکنم و می‌نویسم با استیکر خنده منم ناراحت شدم و بازم چیزی نگفتم

چجوری یعنی متوجه نشدم🤔

آقا من بیام بگم دختر خاله ام چقدر مثلن بی ادبه دخالت میکنه چقدر این آدما فلان فلاننن... 

حالا داری دقیقن خصوصیت خواهرشوهرتد میگی

متوجه شدی؟ 

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
مورد بسیار است 🙌مثلا تو گروهشون همسرم ی تعریف کوچک از من کرد بعد زد فکر کنم فلانی (یعنی من)دارم بجا ...

شمام با خنده میگفتی ولی این چیزی از واقعیت رو عوض نمیکنه😁

نمیدونم واقعا قصدش چی بوده اگه خواسته تیکه بندازه خیلی زیرکانه عمل کرده واقعا

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀