2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مشکل از شوهرشه ربطی به حجاب نداره میتونین انتخاب درست کنین که به مشکل نخورین واقعا اگه اون مرد بخ ...

نه ولی شما میتونید خودتون را با خیانت همسر یا طلاق یا دعوا اماده کنید .

چون ذات مرد و زن همه مقایسه است .

پول زیبایی مال اخلاق .همه چی .

تا وقتی نعمتها جلوی چشم بقیه عیانه حسودها و طماع ها هم زیاده .

من میمونم خانه .داداشم همش خانه است .با فامیل قطع رابطه .نتیحه دعوای کمی داریم .خیلی کم .وایی که بذیم خانه هاشون هی تعریف کنند ماهم مقایسه کنیم و دعوای شدید 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

سالهاس یه مشکل نخوردیم

خداروشکر ک ب مشکل نخوردین و ایشالا ک هیچوقت دچار مشکل نشین

نمیدونم قبول میکنین یا نه ولی اینکه بخوان همه پیش همدیگه آزاد بگردن باعث مقایسه کردن میشه و کم کم باعث سرد شدن روابط اکثرا

خداروشکر ک ب مشکل نخوردین و ایشالا ک هیچوقت دچار مشکل نشیننمیدونم قبول میکنین یا نه ولی اینکه بخوان ...

عزیز دلم من ۳۲ سالمه .

احدی تو خانوادمون حجاب نداشته تا امروز تمام‌عروس و دامادامونم مثل خودمونن

حرف فرهنگ خانوادس

نه ولی شما میتونید خودتون را با خیانت همسر یا طلاق یا دعوا اماده کنید .چون ذات مرد و زن همه مقایسه ا ...

خداروشکر شوهر من و برادرشوهرم یا خانواده شوهرم انقدر بی حیا نشدن بدن ناموساشونو باهم مقایسه کنن 

وقتی وارد خانواده شوهر میشی توهم جزوی از اعضای اون خانواده ای توهم دخترشونی ، اگه شوهرتون یا خانواده شوهرتون به ناموس خودشون چشم دارن نباید بگین همه اینجورین جلوی اونارو بگیرین 

ما چندین ساله هرجور دلمون بخواد میگردیم و کسی هم تو زندگیش به مشکل نخورده 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

الان ما پیش خانواده شوهر راحت باشیم زگیل میگیرین بابا چی میگی مگه رابطه داریم😕😐😐😐میفهمی منظور حر ...

منظور حرف من محرم و نامحرم بود رعایت حد و حدود بود نه لزوما خانواده شوهر..منظورم با بند و بارهایی هستن که جامعه رو لجن کشیدن پرو هم تشریف دارن!

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

خداروشکر ک ب مشکل نخوردین و ایشالا ک هیچوقت دچار مشکل نشیننمیدونم قبول میکنین یا نه ولی اینکه بخوان ...

اصلا این طور نیست 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

درعوض دختر عموم روز بعله برونش تاکید کرد ک با حجاب بیاید چون برادر شوهرم مقیده.

همون برادرشور مقید چنان رفتار و‌نگاه زشتی داشت ک کل مجلس از جام تکون نخوردم با حجاب کامل

منظور حرف من محرم و نامحرم بود رعایت حد و حدود بود نه لزوما خانواده شوهر..منظورم با بند و بارهایی هس ...

خب طرف به خودش ربط داره هرجور دلش میخواد بگرده حالا اونی که با همه میخوابه رو کار نداریم 

اونجور که هیجان زده تعریف کردی عجیب نیست کارش

شما اینجور دوس داری

اونم اونطوری راحته

به همین سادگی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری