2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۶/۱۰

241 بازدید | 6 پست

فرشته مهربونم کنارم دراز کشیده بود دستاشم گذاشته بود رو لپاش آرنجش زو زمین 🥰

بهم نگاه می‌کرد و می‌خندید عسل خانم اینجوری 😁

بعد ازم میپرسه مامان ما چرا کله داریم چرا آدما هم کله دارن😳😝😝😝

وای خیلی خندیدم از دستش

بهش گفتم آخه با چشمامون که تو کلمونه صورت خوشگل دخترمون ببینیم با دهنمون صورت خوشگلش بوس کنیم 

گلاب به روتون روم سیاه آخه از صبح خیلی کارخرابی میکرد و اتفاقا همون لحظه منم گفتم با دماغمون هم بیب دخترمون بو بکشیم تا اینو گفتم بیشتر خندید هی میگفت دماغمونو بگو با دماغمون چکار کنیم🤪🤪🤪🙈🙈🙈

دایناسور هم تازه یاد گرفته بهش میگه دان داسور 🦖🦖🦖🦕😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍🤩🤩 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ای جان

🥰🥰🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا من غش🤩

فکر کنم دختر من ب حرف بیاد من همون روز از خوشحالی سکته کنم😁

خدا حفظ کنه همه بچه هارو برا خانوادشون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

وای خدایا من غش🤩 فکر کنم دختر من ب حرف بیاد من همون روز از خوشحالی سکته کنم😁 خدا حفظ کنه همه بچه ...

فدات شم انشاله 

انشاله شماهم بیای تاپیک شیرین زبونیاشو بزنی 😘😘

😍🥰🤩❤❤❤❤❤

🥰🥰🥰❤❤❤❤