2821
2789
به خدا قسم نمیتونم من خودم عاشق بچه ام آخه نامزدم شوهرم زندان  خونه پدرمم به زور به خودم ...

نامزدی شوهرت هم زندانه پس چطوری توهم بارداری میزنی؟!😐 

قبل از اینکه به فکر سقط این بچه ای که معلوم نیست باشه نه نباشه باشی به فکر زندگی خودت باش 

الان نامزدی و تو زندانه چند سال دیگه قراره چی بشه؟!

خدا..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو اول بی بی بزن  بعد به فک سقط باش

میترسم مثبت باشه من خودم میشناسم همین ببینم بیبی مثبت خون به مغزم نمی‌رسه آخه کسی که افسردگی صددر صدی داره  چطور ممکن که درست وحسابی فکر کنه  من یه بار وقتی خون به مغزم نرسید وعصبانی شدم روسری را دور گردنم پیچدم  نفس آخرم بود که شوهرم نجاتم داده بود دست خودم نبود حال روحیم خوب نیست  بعدش پشیمون شده بودم  

نامزدی شوهرت هم زندانه پس چطوری توهم بارداری میزنی؟!😐  قبل از اینکه به فکر سقط این بچه ای که ...

شرایط زندگیم پیچیده  یه هفته رفته زندان  ۲۰مرداد رابطه داشتیم هر چند مطمئن هستم که چیزی داخلم نریخت اما چهار ماه پیش با اینکه جلو گیری کرده بودم بازم حامله شده بودم برای همین میترسم

شرایط زندگیم پیچیده  یه هفته رفته زندان  ۲۰مرداد رابطه داشتیم هر چند مطمئن هستم که چیزی دا ...

نمیدونم چی بگم والا 

چرا تو نامزدی با همچین مردی رابطه داری؟! 

وقتی الان سه ساله ازدواج کردی پس میتونی بری کار کنی برو کار کن مستقل شو خودتو نجات بده 

نشستی به امید کی؟!

خونواده ای که به قول خودت چشم ندارن تو رو ببینن؟! 

یا به امید شوهری که تو زندانِ؟!

چرا فکر میکنی یکی باید بیاد یه گونی پول بیاره  برات بدهی شوهرتو بده جهاز و عروسی برات بگیره خودت خیر زندگی خودت بشو 

خدا..

نمیدونم چی بگم والا  چرا تو نامزدی با همچین مردی رابطه داری؟!  وقتی الان سه ساله ازدواج ...

شوهرم آدم خوبیه مهربون دلسوز کاری   خیلی صفتای خوبی داره بنده خدا به خاطر یه بدشانسی که به خاطر بدهی باباش که خودش چک داده افتاده زندان. عروسی هم به خاطر اینکه  پنج نفر از نزدکامون فوت کردن عقب افتاد  

توروخدا اگه راهی بلدید که تو خونه بدون قرص سقط کنم بگید  

بلدم باشم نمیگم 

به تو پیشنهاد میکنم اول برو آزمایش بده بعد تصمیم بگیر 

البته اینو یادت باشه تو  حق نداری جون کس دیگه ای رو بگیری و درمورد اینکه به این دنیا بیاد یا نه تصمیم بگیری 

خدا..