2777
2789

ازدواج با پسرى كه خيلي هوامو داره و خيلي براى زندگي تلاشگر و پول در بيار و مسئوليت پذير هست اما ويژگيهاى ظاهريش ب سليقه من نيست(قد و قيافه) و كمى تفاوت فرهنگى داريم و خانوادش هم خوبن اما روستايي هستن منطقيه؟خيلي حامى هست و واقعا عاشقم هست(نپرسيد ا  كجا ميدونى چون باهم دوست بوديم مدتى)...

لطفا كمكم كنيد ميخوام منطقى تصميم بگيرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوت فرهنگ خیلی مهمهه. من قد برام مهم بود ولی شوهرم قدش کوتاس همیشه تو مخمه.ولی از پسر هیز عیاش متنفر بودم واسه همین شوهرمو انتخاب کردم که خداروشکر از این بابت خیالم راحته ولی تفاوت فرهنگی با خانوادشم خیلی اذیتم کرد خیلی

برام صلوات میفرستین

فک نکنم قد و قیافه خیلی مهم باشه وقتی عاشق و حامیتونه

یه جمله معروف میگه: همیشه یکی خوشگل تر از پارتنرت هست، همیشه یه خونه بزرگتر از خونت هست ، همیشه یه ماشین بهتراز ماشینت هست تا وقتی به چیزی که داری قانع نباشی هیچ وقت خوشحال نیستی

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠

آره ولى من كمال گرا هم هستم همش حس ميكنم بعد ها به خودم ميگم بهتر از اين هم ميشد پيدا كنى ولى از يه طرف هم ميترسم مثل اون پيدا نشه چون خيلي رفتاراى خوب زياد داره ولى به همون اندازه هم بعضى رفتاراش رو مخم هستن مثلا لباس پوشيدنش خيلي بد بود خودم درستش كردم،جوواباش هميشه بو ميداد خودم گفتم بابا جان يكم تميز باش واقعا هم خودشو تغيير داد ميگه تغيير ميكنم از هر اخلاق من بدت مياد ولى نميدونم دو دل شدم اصلا

از يه طرف هم خيلي كارى هست و واقعا هم عاشقم هست

تفاوت فرهنگ خیلی مهمهه. من قد برام مهم بود ولی شوهرم قدش کوتاس همیشه تو مخمه.ولی از پسر هیز عیاش متن ...

بيرون چند بار رفتيم ميبينم نگاه ميكنه دختر هارو ولى اصلا اهل خيانت نيست جورى كه ميشناسمش

تفاوت فرهنگى هم منو ميترسونه من خانوادم مذهبى ان اونا هم مذهبى ان ولى من خودم كمتر مذهبى ام و فقط ٢٢ سالمه يعنى ادم بهترى پيدا نميشه؟ انقزم دوسم داره عذاب وحدان و ترس دارم كه نكنه اگه كات كنم پشيمون شم

نمیدونم،چندسالته شرایط خودت چطوره

22 سالمه قيافه و هيكل و قد و تحصيلاتمم بعنوان يه فرد تو جامعه خيلي خوبه وضع مالى و فرهنگى مون هم خوبه...

نميخوام بگم از دماغ فيل افتادما ولى خوب اين كه خودتو تو يه حد خوبى ببينى توقع رو ميبره بالا