2821
2789
عنوان

یه راهی نشونم بدین،😢

167 بازدید | 17 پست

سه روز از وقت پریودیم گذشته اگه بخوام و احتمال بدم که حامله ام  الان باید ۲۰روزه باشه  و اینکه خیلی استرس دارم والبته عفونت  

تو این سه روز شاید چهار قاشق غذاخوری دارچین سه لیوان زعفران غلیظ  بومادران ومریم گلی و یه داروی قاعده آور وکلی بپر بپر و اینکه روزی دوبار خواهر ۵۰کیلویم میاد رو پشت وکمرم  به نظرتون اگه حامله باشم سقط میشه یا نه البته هیچ علایم بارداری هم ندارم  فقط دل درد پریودی تو رو خدا اگه چیزی میدونید بگین چون خیلی میترسم حامله باشم  راستی دوش آبگرم هم  دو بار گرفتم ،😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی حامله باشی انقد بده که حاضری به خاطر حامله نبودن رحم و تخمدانتو به مرز نابودی بکشونی؟؟؟

عجب 

دختر خودتو داغون کردی که

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

ازمایش بده تا خودتو ناقص نکردی دختر

مگه پیشگیری نداشتی 

ولی میدونم اکر بخواد بمونه خودتو از پشت بام‌ پرت کنیم میمونه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
یعنی حامله باشی انقد بده که حاضری به خاطر حامله نبودن رحم و تخمدانتو به مرز نابودی بکشونی؟؟؟ عجب&nb ...

به خدا شرایط روحی وزندگیم خیلی بده اگه بخوام توضیح بدم ده شب طول می‌کشه   فقط تو روقران اگه راهی بلدید به جز دکتر وقرص سایتوتک یه راه بدین  زندگیم داره نابود میشه 

ازمایش بده تا خودتو ناقص نکردی دختر مگه پیشگیری نداشتی  ولی میدونم اکر بخواد بمونه خودتو از پ ...

چرا اتفاقا چهار ماه پیش هم بدون هیچی فقط با پیش آب حامله شدم با سایتوتک سقط کردم اونم با کلی قرض اما الان شوهرم کنارم نیست زندان  اگه حامله باشم میمیرم خاطرم همه نوع عواقبی داشته باشه اما تو نامزدی و  شوهری که تو زندان حامله نباشم 

این سری هم مطمئن هستم که داخلی هیچی نریخت یعنی ممکن از استرس باشه

می‌دونم ،😢 سری پیش بیبی زدم مثبت اما شوهرم کنارم بود که سقط کرد م اما الان نیست زندان  ومنم بع ...

عه یعنی این ماه رابطه نداشتی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به خدا شرایط روحی وزندگیم خیلی بده اگه بخوام توضیح بدم ده شب طول می‌کشه   فقط تو روق ...

عزیزم چی بگم خب سقط جنین گناه کبیرس 

راه حل قتل بهت بدم؟؟

فقط میتونم بگم امیدوارم باردار نباشی 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
عزیزم چی بگم خب سقط جنین گناه کبیرس  راه حل قتل بهت بدم؟؟ فقط میتونم بگم امیدوارم باردار نباش ...

می‌دونم گناه کبیرست ولی این سری به حضرت عباس قسم خوردم اگه باردار باشم خودمو میکشم  

به خدا قسم همه نوع عذابی که بگی  خدا بهم داده وصبر کردم طاقت این یکی را ندارم دیگه. 

اگه به خودم باشه مشکلی ندارم بچه مو بزرگ میکنم اما اینجا حاملگی در نامزدی برابری با قتل را داره