2777
2789
عنوان

دلم واسه مامانم میسوزه

209 بازدید | 12 پست

بچها بابای من آدم بد اخلاقیه هم بد دله هم خسیس هم کلا امروزی نیست خیلی به مامانم گیر میده نه حق داره با کسی تلفنی حرف بزنه نه جای غیر خونه مامام بزرگم بره اونم هفته ای یبار نه مسافرت میبردش نه وسایل زندگی من ازدواج کردم راحت شدم ولی خیلی واسه مامانم ناراحتم امروز اومدم دیدم مامانم انقد غصه داره گفت بابات تهمت زده بهم دوباره

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

چقد شکاکه بد دله😐

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکم گزارش میزنین پاک شه لطفا https://www.ninisite.com/discussion/topic/9140593/انسانیا-بیان-درس ...

زدم توهم واسم دعا کن🥺💔

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
باباتو پیش یه مشاور ببر

اصلا نه حرف ما نه رفتار بقیه با همسراشون روش تاثیر نداره مشاور ک اصلا نمیاد

فقط خدا به مامانت صبر و تحمل بده

من مجرد که بودم انقد اذیتم میکرد نه حق داشتم جای برم نه کسیو ببینم به همه چیززززز گیر میداد باید صب زود بیدار میشدم اگه تنها بودم حتما باید همه کارای خونه وقتی میومد کرده شده بود یبار رفتم مغازه دختر خالم یکم پیشش موندم وقتی اومدم با پا محکم زد تو شکمم زنگ زد ک فقط بیا هیچ وقت یادم نمیره

دیروز پسر عمو مامانم زنگ زده واسه دعا دعوتشون کرده خونشون اونم کلی به مامانم و عموی مامانم که فوت کرده فوش داده که چرا بت زنگ زده دعوت کرده حتما باهم سر و سری دارید

وقتی دوران مجردیمو یادم میاد فقط میگم خداروشکر از دستش آزاد شدم حتی الانم وقتی میرم خونه بابام با همسرم باید روسری بپوشم جلوی شوهرم چون برداشت بد میکنه یا حق اینکه دس بدم با شوهرم ندارم خیلی مرتب منظم مث مهمون غریبه هستیم