2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه برای یه خانم بنظرت وکالت بهتره؟شهرمون کوچیکه فکرمیکنم بیشترسراغ وکیل اقابرن تاخانم

یکی از اقوام من که خانم هستن وکیل حاذقی  هستن با درامد بالا و در یک محیط کوچیک... نباید به این حرفا فکر کنی وکالت فقط قبول شدن نیست باید بعد قبولی مهارتتو افزایش بدی... البته الانم به لطف طرح تسهیل نگاه خوبی به کانون و مرکز ندارند دیگه ..سردفتری هم سختی های خودشو داره هنوز هم تاریخ مشخصی برای ازمونش تعیین نکردن.. قبولی های پارسال هنوز بلاتکلیفن.. ولی شما امسال برای سردفتری بخونید سال بعد هم کانون و مرکز.. 

ینی وکالت خوبه؟من توی یه شهرستان خیلی کوچیکم وخیلی هم تعصبی و اینجوری  

جفتش خوبن..ولی وکالت دستت بازتر..واینکه فقط باید تلاش کنید حالاچه وکالت چه سر دفتری..من امسال اگه سر دفتری برگزار شه شرکت میکنم. 

[QUOTE=308223528]مرسی ولی بازم متوجه نشدم🥹🥹🥹🥹[/QUO قبلا کانون اعلام میکرد امسال صدو بیست نفر برمیداره اگر در صدات به اون حد نصاب میرسید جز اونا میشدی ولی الان با طرح تسهیل نفر اول یک درسیو مثلا هفتاد درصد زدن نمره تو براساس اون محاسبه میشه باید خودتو برسونی به تراز اون وگرنه قبول نیستی