2777
2789

من سرکارمیرم ولی حقوقم زیاد نیس هرچقدرم درمیارم میدمش واس اجیم و خرج خونه.واس خودم درحد کرایه اتوبوس میذارم کنار.اینقدر ناراحتم من یکماهه این ویروسه رو گرفتم دکتر نرفتم و حالمم بدترمیشه هی ب بابام پیام دادم میخام برم دکتر داری پول بدی اصلا جوابمو نداد.اصلا تاحالاپول نداده بهم حتی مدرسه م ک میرفتمو سرکارنمیرفتم پول نمیداد بهم.مامانمم ک نداره ازش بگیزم چقدر بدع . اینجور مردا فقط بلدن بچه بیارن پشت سرهم بویی از انسانیت و پدر و مسئولیت نبردن😭😭

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله زود خوب بشی حتما برای خودت ی مبلغی پس انداز کن

مرسی گلم

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن

خب چرا پولتو میدی برا بقیه؟ وظیفه باباته خرج خواهر و مادرتو بده 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پدر و مادرت جدا شدن؟

اره

خب چرا به خواهرت میدی ؟ 

اگه شرایط مالیش بده ،خوبه که کمکش کنی ولی نه اینکه کل پولتو بدی خواهرت

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

حقوقت چقده!؟  هر ماه قد ۱۰۰یا ۲۰۰ نگه دار ادمیزاده یه بار فشارش می افته سرم لازم میشه واس مریضیا یه کوچولو نگه دار... من هشت سال پیش میرفتم سرکار چون مریض بودم حقوقم ۳۵۰بود و کم بود پنجاه تومن نگه میداشتم واس سرم زدنام

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
خب چرا به خواهرت میدی ؟  اگه شوهر نداره و شرایطش بده ،خوبه که کمکش کنی ولی نه اینکه کل پولتو بد ...

اجیم کوچیکه و فلج مغزی داروهاش گرونه

اجیم کوچیکه و فلج مغزی داروهاش گرونه

امروز اگ خدا توفیق داد و چای ریز روضه بودم برای خواهرت دعا میکنم... 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش