2777
2789
عنوان

روکش دندان

126 بازدید | 19 پست

سلام خوبین من دندان ایمپلنت کردم 3تا کنار همالان 8ماه شده خیلی اذیت شدم دوندگیش زیاد بود 

گفته هفته بعد بیا روکش بگیر 

خیلی می ترسم روکشم یعنی چطوره نثل دندان خودم ادمه یا نه ظاهرش 

خیلی پول دادم 

کسی روکش ایمپلنت گذاشته تو رو خدا بیاین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااا  کلا 30تومن از اذر پارسال درگیرم

من ۴ تا ایمپلنت دارم اما کنار هم نیستن یکی دیگه هم باید انجام بدم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
ایمپلنت  پیچ مگه نمی کنند؟

اره عزیزم لابراتوار مثل دندونت ساخته پیچ‌ میکنن 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
یعنی هر 4تا جدا هستن ؟ روکشت چطوره خوبه؟ دودتا کنار هم چی داری؟

کنار هم اصلا ندارم ۲ تا فک بالا ۲تا فک پایین هر ۴تا اسیاب هستن

ایمپلنت  پیچ مگه نمی کنند؟

چرا .ببین بعضی دندونا یه جوری خراب میشن که ریشه سالم و قسمتی از ته دندونم سالم خب اونوقت میان دندون تراش میدن و توش  و یا قالب عین دندون همون قسمت میسازن و اونجا میچسبون این میشه پست و روکش.

حالا اگه ریشه هم خراب باشه دندون میکشن و ایمپلنت میکنن یعنی به قول شما پیچ فرو میکنن که به فک برس و بعد از مدتی اگه حساسیت نداد روکش میذارن یعنی همون قالب