2777
2789
عنوان

بیاین بگم رئیسم باهام چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 ولی تلفظ و کلمش یه جوریه میتونست فحشم بشه 

به ارائه ی کتبی عنوان وشرح یه مقدمه از پروژه روی کاغذ میگن پروپزال. ارشدها و دکتری ها بیشتر ازش استفاده میکنن.

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
به ارائه ی کتبی عنوان وشرح یه مقدمه از پروژه روی کاغذ میگن پروپزال. ارشدها و دکتری ها بیشتر ازش استف ...

عجب 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منم دیگه از شنبه نمیرم تا حالش جا بیاد  یه نفری جای سه نفر ادم‌که از دستش فرار کردن دارم کار م ...

عزیم همینطوری نرو .اگه حقو آخرتو داده مثل خودش اخلاقیات بدشو بگو ده تام بذار سرش به کارکنای جدید بگو و الفراررر.

لطفا حتما بگو

خیلیا باید مثل خودشون رفتار کنی تا ادب بشن من اینطوری چند نفرو ادب کردم

ولمون کن 

عزیم همینطوری نرو .اگه حقو آخرتو داده مثل خودش اخلاقیات بدشو بگو ده تام بذار سرش به کارکنای جدید بگو ...

عزیزم تو این ۶سال فقط منم که ثابت مونده بودم هر نیرویی میاد سر دوماه فرار میکنه ، خودشون کم کم میفهمن چه جهنمی اومدن و فرار میکنن