2777
2789
عنوان

والدین سَمی نباشیم !

219 بازدید | 26 پست

با عقاید بچه هاتون مخالفید، از دوستاشون بدتون میاد، سبک موسیقی مورد علاقشون رو مسخره میکنید و میگید این چرت و پرتا چیه گوش میدی، با حرفاشون حال نمیکنید، از طرز پوششون خوشتون نمیاد، نظر مشترکی باهاشون ندارید، دم به دقیقه چکشون میکنید، هر مشکلی که دارن رو به گوشیشون ربط میدید و بازم میگین: “چرا از اتاقت نمیای بیرون پیش ما؟”

بجا اینکارا درکشون کنید و باهاشون رفیق باشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری رفیق باشیم همین حد که باید نگه داشت سخته.من نمیدونم جدی باشم باهاش یا باهاش بگو بخند کنم

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله

بجز گوشی بقیه موردی نداره

کتاب بخون کتاااب چیه گوشی چشمتو کور میکنه 

مکالمه هر روز منو دخترم😁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
وای من دارم کتاب والدین سمی رو میخونم😅😅 خوشحالم یکی درمورد سمی نبودن حرف میزنه

کتاب نتی هست؟

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله
کتاب نتی هست؟

پی دی افش رو دانلود کردم... اگه روبیکا داری اونجا ی چنل هست کتابای مفیدی میذاره میتونی از اونجا دانلود کنی

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
کی واسه اولین بار این جمله رو گفت والدین سمی😐😐😐 بخدا دهه ۶۰.۷۰ با همین والدین ها بزرگ شدن.

به نظرت سلامت روان همشون اوکیه...  اکثرا با کلی حسرت و سختی بزرگ شدن چیزی که از گذشته وجود داشته لزوما نمیتونه چیز درستی باشه بلکه میتونه یه روند اشتباه پایدار داخل کشور باشه... 

دختری از جنس باران بی صدا در خود میبارد :)

والدین من هیچوقت بهم گیر ندادن .هیچوقت روم حساس نبودن.ماهم خیلی راحت بزرگ شدیم .الان من نمیدونم من راه اونا رو برم جلو یا یک مادر حساس باشم و ازهمه کارهای پسرم سردربیارم

پی دی افش رو دانلود کردم... اگه روبیکا داری اونجا ی چنل هست کتابای مفیدی میذاره میتونی از اونجا دانل ...

بله دارم .میشه بگین