2777
2789
عنوان

کنکوریا بعضیاتون خیلی بی رحمین

346 بازدید | 26 پست

خیلی دلم شکسته😭ده نفر قرار بود قبل کنکور کتاباشونو بدن بمن هی میگفتن دعابکن فلان فلان حالا یکیشونم نیست از همه بدتر دختر خالم قرار بود کتاباشو بده به من حالا نمیده رتبشم خوب شد و انتخاب رشته کرد سه دفعه بهش گفتم اخر دفعه به رو. خودش نیورد و گف واسه کنکور باید هزینه کنی... اره درسته باید هزینه کرد ولی واقعاشاید تو یه مرحله اززندگیمون توان مالیمون ضعیف شه چی میشه کتابمونو اهدا کنیم یه دعای خیر بیفته پشت سرمون همش باید دل بشکنیم😞

خیلی خیلی ناراحتم برام دعاکنید خدا بهم ارامش و انگیزه بده بتونم باهمین گوشی بخونم😞میگرن دارم چشمام خشک میشه پسرمم هی گوشیمو میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله ی آخرت کلا نظرمو عوض کرد

خداروشکر ک  بچه داری

بابا بچسب ب بچت وزندگیت

دانشگاه خبری نیس

من با مدرک کارشناسی ارشد فعلا مامان دوتا بچم

ن اینکه جای پیشرفت نداشتماااا

داشتم ولی ترجیحم اینه ک فعلا شغلم مامان بودن باشه

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

میفهمم چی میگی واقعا بعضیاشون خودخواهن من از چند تا از بچه ها که درسشون خوب بود و رشته خوب آوردن روش درس خودندشون میپرسیدم نمیگفتن الکی میپیچوندن

ای کاش زودتر تاپیکت میدیدم ی هفته پیش چند تاش که خوب بود اهدا کردم 

Not Now maybe  Later
جمله ی آخرت کلا نظرمو عوض کرد خداروشکر ک  بچه داری بابا بچسب ب بچت وزندگیت دانشگاه ...

شرایط همه ک مثلا هم نیست خانم گل 

شوهرم چن وقته مریض شده شاید دیگه نتونه بره سرکار من باید یکاری بکنم توشهرکوچیکم اصلا کار نیست بهترین راه برام درس خوندنه