2777
2789
زمستون آره  

ابرسان درمال فوکوس رو امتحان کن

۳۹۰ تومن هست

ولی باید مرتب بزنی با هر بار شستن صورت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما کسایی که اگزوما دارین باید بجز کرم رژیم غذاییتونم رعایت کنین مثلا ادویه و فلفل رو از غذا حذف کنین

استرسم یکی از دلایلشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خو عزیزم متخصص پوست برو بهت میگه چی بزنی 

اره خودمم به همین نتیجه رسیدم‌

ولی میدونی اینقدر کرمهای گرون میدن آدم میترسه واقعا توان خریدشو ندارم 

همین ایرانیا بالای ۳۰۰ ۴۰۰ شده 

ممنون عزیزم  

خواهش میکنم 

فرانسویه و من دوساله استفاده میکنمو راضیم

تجویزه دکترم هست

شما هم اگزما دارین ؟ 

بله

بجای اون ابرسان درمال فوکوس بگیر زود جذب میشه فوری هم پوستو از حالت کشیدگی و خشکی درمیاره مخصوص اگزم ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییتون میشه دقیق اسم کرمتونو برام برام تایپ کنین ای کرم خیلی انواع مختلف داره چرب خشک  اگه عکسشو برام بفرستین که واقعا ممنون میشم 

سلام عزیزم ممنون از راهنماییتون میشه دقیق اسم کرمتونو برام برام تایپ کنین ای کرم خیلی انواع مختلف دا ...

سلام خواهش میکنم 

ابرسان درمال فوکوس ضد قرمزی 

جعبش سفید و صورتیه

بگین ضد قرمزی کافیه

ممنون عزیزم لطف کردین 

قربانت

هر چی میدونم دربارهی پوست مختلط و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه پوست مختلط یعنی شوینده یا هر چیزت یکم متمایل به چرب باشه پوستت خشک میشه متمایل به خشک باشه پوستت چرب

برای همین باید دقت کنید تو محصولاتی که میخرید و میخواید استفاده کنید 

دوم اینکه بعضیا فکر میکنن پوستشون خشک شده در حالی که فقط کم آبه ( دهیدراته س ) 

مهم ترین کاری باید کرد برای پوست مختلط کرد: شوینده مناسب +ابرسان (واجب)+مرطوب کننده (واجب )+ضد آفتاب (خیلی واجب)

حالا چی بزنیم : ببینید اگر توان مالی دارید تو شوینده ها سراوی ، اکسیس وای،کوزارکس گارنیر اگر ندارید سیمپل 

آبرسان : ترجیحا هیالورونیک اسید خالص مثل اوردینری ، اگر پوستتون واقعا خشکه و جوش زا هم نیست اسنس حلزون کوزارکس یا مثلا اگر ارزون میخواید هیالورنیک اسید بالانس 

مرطوب کننده : توان مالی دارید سراوی و کلینیک اگر نه سیمپل مدل ریچ . 

ضد افتاب اگر توانشو دارید ایزدین اگر نه برند های دیگه مثل کوزارکس ، اون ، و... اگر پوستتون لک داره از اکتیو یونیفای ایزدین 

اگر از اکتیو های پوستی میخواید استفاده کنید هم کارتون به نسبت بقیه راحت تره باز

لوسیون و مرطوب کننده های سراوی پوست و سیاه نمکنه

کرم پودر هم اگر نمیخواید سنگین بشه بی بی کرم گارنیر استفاده کنید پرایمر هم بنفیت که گرونه ولی واقعا خوبه

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم 

هر چی میدونم دربارهی پوست مختلط و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه پوست مختلط یعنی شوینده یا هر چیزت یکم متمایل به چرب باشه پوستت خشک میشه متمایل به خشک باشه پوستت چرب

برای همین باید دقت کنید تو محصولاتی که میخرید و میخواید استفاده کنید 

دوم اینکه بعضیا فکر میکنن پوستشون خشک شده در حالی که فقط کم آبه ( دهیدراته س ) 

مهم ترین کاری باید کرد برای پوست مختلط کرد: شوینده مناسب +ابرسان (واجب)+مرطوب کننده (واجب )+ضد آفتاب (خیلی واجب)

حالا چی بزنیم : ببینید اگر توان مالی دارید تو شوینده ها سراوی ، اکسیس وای،کوزارکس گارنیر اگر ندارید سیمپل 

آبرسان : ترجیحا هیالورونیک اسید خالص مثل اوردینری ، اگر پوستتون واقعا خشکه و جوش زا هم نیست اسنس حلزون کوزارکس یا مثلا اگر ارزون میخواید هیالورنیک اسید بالانس 

مرطوب کننده : توان مالی دارید سراوی و کلینیک اگر نه سیمپل مدل ریچ . 

ضد افتاب اگر توانشو دارید ایزدین اگر نه برند های دیگه مثل کوزارکس ، اون ، و... اگر پوستتون لک داره از اکتیو یونیفای ایزدین 

اگر از اکتیو های پوستی میخواید استفاده کنید هم کارتون به نسبت بقیه راحت تره باز

لوسیون و مرطوب کننده های سراوی پوست و سیاه نمکنه

کرم پودر هم اگر نمیخواید سنگین بشه بی بی کرم گارنیر استفاده کنید پرایمر هم بنفیت که گرونه ولی واقعا خوبه

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم 

سلام خواهش میکنم ابرسان درمال فوکوس ضد قرمزی جعبش سفید و صورتیهبگین ضد قرمزی کافیه

سلام گلم وقت بخیر ببخشید مزاحم شدم شما هنوز از این آبرسان که معرفی کردین استفاده می‌کنید؟راضی هستین؟

سلام گلم وقت بخیر ببخشید مزاحم شدم شما هنوز از این آبرسان که معرفی کردین استفاده می‌کنید؟راضی هستین؟

خواهش میکنم 

بله تنها کرمیه که به پوستم سازگاره