2777
2789

امروز ناهار یه پیتزا سفارش دادم با خواهرم خوردیم شب با مامانم اینا رفتیم رستوارن هرچی به خواهرم گفتم بیا سفارش بده نیومد مامانمم گفت مثل ما براش بگیر منم سه تا پیتزا گرفتم رفتم که برای خودم سالاد سزار بگیرم آبجیم انقدر اذیت کرد نزدیک بود اونجا گریه کنه اخر رفت برای خودش برگر خرید منم مجبور شدم پیتزا بخورم حالم خیلی گرفته شده 

چیکار کنم کالریش ازبین بره چاق نشم تازه وزن کم کرده بودم😓

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی بده من بخورم گشنمه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اخه هم ناهار هم شام☹️

اصلا عیبی نداره عزیزم

بعدم مجبور نبودی خوب کلشو بخوری

اینجور مواقع نصفشو بخور نصفشو بذارتو فریزر بعدا گرم کن هفته بعد بخور

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
وای خیلی سخت میگیری اصلا دنیا ارزششو نداره فکر کردم تو پیتزات تف کرده یا یه کار بدی کرده ...

اخه خیلی زشته توی این سن انقدر خود خواه باشه بابامم ناراحت شد در اصل منو آورده بودن که خوشحال بشم دلم نیومد چیزی بگم بابام ناراحت بشه 

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران