2777
2789

زود مطالب رو فراموش می کنم زیاد می خونم خیلییییییییی زیاد 

واقعا وقت می زارم از ته دل هم وقت می زارم ولی دو روز بعد همون مطالبی رو که صد بارورتر خوندم و تست زدم یادم میره

خنگ نیستم ولی زوددد فراموش می کنم .مطالب رو خوب یاد می گیرم و می فهمم کاملا متوجه می شم سوال زیاد حل می کنم ولی بازم.........

کمکم کنید 

چی کار کنم؟

چه دارویی بخورم ؟دلم واسه خودم می سوزه خیلی تلاش می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه مطلب میخونی ،باید کمتر از ۸ ساعت بعدش اولین مرور داشته باشی،بیشترین فراموشی برای ساعات اولیه مطالعه هست ،مروز بعدی هم روز بعدش انجام بده ،و آخر هفته مرور سوم  . اینجوری فراموش نمیکنی دیگه . موفق باشی عزیزم 

خلاصه نویسی با دست خودت

کردم 

می دونی چقدر جزوه ی دست نویس دارم ؟؟؟؟؟

اونقدر کامله که نمی دونی 

ولی حتی دست نوشته های خودم رو هم کامل یادم نمی مونه

خسته شدم دیگه 

خسته شدم از این همه رفتن و نرسیدن😭😭😭😭😭

قران بخون

پسته بخور

پنیرنخور

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

جینکو بیلوبیا  سرج کن ودوست داشتی بخر واستفاده کن.

۶ تا ویتامین غذای  اصلی مغز هست . ب ۶ و۹ ویتامین سی وکلسیم ومنیزیوم وروی

شایدم استرس شدید یا وسواست زیاده.

یا اعتماد به نفست وحافظت بخاطر افسردگی پایینه

تکرارو تکرار وتکرار تا مطالب از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت انتقال کنن .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

جینکو بیلوبیا  سرج کن ودوست داشتی بخر واستفاده کن. ۶ تا ویتامین غذای  اصلی مغز هست . ب ۶ ...

استرس که دارم ولی نه به اون شدت 

اکثر دوستایی که باهاشون کلاس می رفتم زیر ۱۰۰۰رتبه آوردن و رفتن من موندم واین همه کار دوباره

ولی واقعا با تمرکز جدییییی شروع کردم باز می بینم که همون مشکل فراموشی رو دارم.

تجربی

دروس تخصصی رو نمی دونم چطور بخونی

خودم دبیرستان ریاضی بودم

برای ریاضی و فیزیک باید اول پایه تو قوی کنی ‌که بقیه چیزا راحت باشه برات

خوندن هر درس روشش فرق میکنه

تو یوتوب و اپارات فیلم هست که چطوری هر درس رو بخونی

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

جینکو بیلوبیا  سرج کن ودوست داشتی بخر واستفاده کن. ۶ تا ویتامین غذای  اصلی مغز هست . ب ۶ ...

افسردگی باعث میشه یعنی؟

اینو دارم مطمئنم که دارم 

چون نمی تونم گریه کنم دلم خون میشه بغض شدید می گیرم ولی نمی تونم گریه کنم جمع میشه تو دلم برا همین همیشه آدم خشک بنظر میام که احساسات نداره

یعنی این نوعی افسردگیه؟

همبن باعث فراموشی ام میشه؟

دروس تخصصی رو نمی دونم چطور بخونی خودم دبیرستان ریاضی بودم برای ریاضی و فیزیک باید اول پایه تو قوی ...

پآیه ام قویه نمونه درس خوندم معلم هام خیلب خوب بودن انصافا مادرم هم معلممه دبیر فیزیکه 

خیلی کمکم میکنه