2777
2789
عنوان

اونی که تاپیک زده بودی..

210 بازدید | 22 پست

که چرا فکر می کنید وقتی امام زمان عج بیان گناهکار ها رو با یه شمشیر که توی دستشونه گردن می زنند آخه چرا قفل کرده بودی عزیزم اومدم بگم خوب می کنه تو فقط همین نی نی سایت رو بخون ببین چند تا مرد ظالم حتی به بچه شون هم نظر بد داشتن یا چندتا مادرشوهر یه عمر خون عروس رو کردن توشیشه اونم به بدترین وجه ممکن چندتا مرد قانون رو دور زدن وبه زنشون ظلم وخیانت می کنن اصلا بشینی پای حرفاشون تو هم مثل من میشی یعنی حاضری به جای آقا خودت به شکل کاملا انقلابی گردن طرف رو بشکنی  

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زودی پس نسل بشر منقرض میشه‌چون باید سر همرو بزنه

نه بابا من شوخی کردم امامهای شیعه رسم ندارند هیچ جنگی رو شروع کنند چون خلاف عقایدشونه اگرهم با کسی بجنگند برای دفاعه

خوب همه باید نتیجه اعمالشونو ببینن

بنظر من خدا بجای عذاب دادن ظالما

به مظلوما پاداش میده تا راضی بشن

میگن قیامت خدا به همه بندهاش میگه همه از حقو حقوق خودتون بگذرید و همو حلال کنید و برید بهش با هم

ولی ما ادما قبول نمیکنیم 

قبل از اینکه امام ظهور کنند مردم دسته دسته از دین خارج میشن و به گناه های، دنیوی دچار میشن منتظر واقعی خیلی کم پ حفظ، دین در اون زمان به دلیل جو جامعه و رواج  بی دینی سخت یعنی شرایط، جوریه که به سختی میشه دین حفظ کنی، بعد از اومدن امام خودشون معرفی میکنند و خیلی ها به راست هدایت می شوند یه عده که بنده ی شیطان هستند و خود شیاطین جن و انس به جنگ با امام میروند کلا داستانش مفصله بهتره سعی کنیم دلمون سیاه نشه، که گوش به رحمت آقا امام زمان بدیم امام غریب مون 

خدا گواه اگه من میتونستم هرچی خیانتکارو ظالم رو سربه نیست میکردم تو این دنیا

حق داری تا ظلم رو درک نکنی نمی فهمی که چقدر مظلوم بودن در ناکه وگناه چقدر زشته

قبل از اینکه امام ظهور کنند مردم دسته دسته از دین خارج میشن و به گناه های، دنیوی دچار میشن منتظر واق ...

چه قشنگ حرف می زنی گاهی تاپیک بزن🌺💓

خوب همه باید نتیجه اعمالشونو ببینن بنظر من خدا بجای عذاب دادن ظالما به مظلوما پاداش میده تا راضی ب ...

نمی دونستم بار اولمه شنیدم ولی یه سنگ به حرمله می زنم .

چه قشنگ حرف می زنی گاهی تاپیک بزن🌺💓

ممنون عزیزم من عاشق امام زمانم به نظرم غربت ایشون خیلی زیاده حتی بین ما بچه شیعه ها و مسلمون هام غریبن همه سرگرم دنیاییم نهایت چند قطره اشک برای آقا امام حسین بریزیم، ولی خیلی کم قدم مثبت برای رضایت و ظهور آقا امام زمان برمیداریم