2777
2789
عنوان

چه ماکارونی درست می کنین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 77 پست
ببین خیلی زود وا میرن دو دقیقه بیشتر نجوشه در حدی که فقط انعطاف داشته باشه تو آبکش بریز

باورت میشه ماکارونی هام تو فامیل زبانزد بودن الان جدیدن کته میشه میگم نکنه ماکارونی ها کیفیت نداره

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

گلین

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماکارونی پروانه ای😍😍🦋🦋

😋😋😋

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من یه عمره ماکارونی درست می کنم اصلن تا حالا شفته نشده الان جدیدن شفته میشن  

قطرش رو عوض نکردی

یا سویا رو عوض نکردی مدلش رو

یکم زود ابکش کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خیلی وقته تقریبا یکی دو ساله وا میره 

میگم که به خدا موقع دم کردن اعصابم خراب میشه الان ۳ ماه یه ماکارونی درست و حسابی نخوردیم

قطرش رو عوض نکردی یا سویا رو عوض نکردی مدلش رو یکم زود ابکش کن

نه ابجی قشنگ مواد سس رو میزارم ابش خشک شه ولی بازهم شفته میشه نرم میشن خیلی

تک رو شنیدم ولی اون یکی هارو اولین باره میشنوم

برمایون ک اوووه مال صدسال پیش قبل زر و ایناس بسته های 3 کیلویی داره ماکارونی قدیما. خوردی اکثرا برمایون بود شفته میشد بعد تبلیغ زر و ...اومد با ارد سمولینا و دیگه بهم نمیچسبه😂😂😂

نه ابجی قشنگ مواد سس رو میزارم ابش خشک شه ولی بازهم شفته میشه نرم میشن خیلی

زود بردار ۳ دقیقه جوشید وردار

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
باورت میشه ماکارونی هام تو فامیل زبانزد بودن الان جدیدن کته میشه میگم نکنه ماکارونی ها کیفیت نداره

زنده بردار نزار زیاد بمونه با آب کمی سرد آبکشی کن،تو مواد کامل مخلوط کن بعد بزار دم بکشه

میگم که به خدا موقع دم کردن اعصابم خراب میشه الان ۳ ماه یه ماکارونی درست و حسابی نخوردیم

تک و مانا بهتر از زر جدیدا خوشمزه نیستن مخصوصا زر و اینکه خیلی نازک.شده زر من یکمی دوست دارم رشته ها ضخیم تر باشن و مانا و تک بهترن