2777
2789

چیزایی که یاد گرفتین از بقیه یا نصیحت هایی که باید بهتون میکردن و نکردن رو بگین

اگه دوست داشتین بگین که در ازای کمکتون براتون یک صلوات بخونن

یه چیزیو ک تجربه کردم و حتی داخل کتابم خوندمش اینه اگه دنبال عشق واقعی باشید باید تموم آدمایی ک قبلا تو زندگیتون بوده رو ببخشین و فراموش کنید....... 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی نصحیتم میکردن که درس بخون و اینا اما من اصلا نمیفهمیدم انگار کر بودم عاشق شدم تو سن پایین ولی زرنگ بودم با چشم باز عاشق شدم همه چیز خوب پیش رفت  بعد ۴ سال دوستی اینا عقد کردم یعنی تو سن ۱۹ سالگی خلاصه فکر مکردم زندگی همیشه گل و بلبله اعتماد کرده بودم به شوهرم که اعتمادم منو بدبخت کرد 

چون اعتماد کرده بودم ازادش میزاشتم بره هرجا هرکار میخواد تهش بهم خیانت کرد الان تنها نصحیتی ک دارم میگم ازدواج نکنید حالا درسته مجردیم سختی های خودشو داره ولی مطعن باشید انتخاب بد خیلی بدتره از مجردی و تنهاییه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
یه چیزیو ک تجربه کردم و حتی داخل کتابم خوندمش اینه اگه دنبال عشق واقعی باشید باید تموم آدمایی ک قبلا ...

بنظرم حقیقته 

قشنگ بود🌟

اگه تایپیک مادر شوهر میزاشتم از بس پر پیام میشد گوشیم هنگ میکرد😂

من خیلی نصحیتم میکردن که درس بخون و اینا اما من اصلا نمیفهمیدم انگار کر بودم عاشق شدم تو سن پایین ول ...

الهی عزیزم میدونم مجردی خوبه ولی متاهل بودنم وقتی یک فرد درست تو زندگیت باشه خیلی بهتر از مجردیه