سلام دوستان عزیزم من میخوام پی آرپی زانو انجام بدم اگه کسی انجام داده خواهش میکنم بگید چقدرطول میکشه.چندجلسه است آخه میخوام برم شهر دیگه، نتیجه ای هم داره ساییدگی زانودارم ممنونتونم
اگ دنبال ی دکتر ارتوپد خوب برای پی آر پی زانو هستین توی کرج ی دکتر فوق العاده ماهر هست که این کارو براتون با هزینه مناسب انجام میده. اسم دکتر منصور رضایی رو تو گوگل سرچ کنین به راحتی می تونین پیداش کنین.
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
من دو جلسه فعلن انجام دادم دکتر طول میکشه اثر کنه .شما زانو درد داری به ماهیچه پاتم میزنه یا فقط خود زانو درد داری
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
من زانوهام بخاطرالتهاب مفصلی ساییده شده دیسک کمرهم دارم درطول روزخیلی اذیت میشم نمیدنم ناتوانی ودردا ...
منم دیسک دارم .جلسه اول ازم هر زانو ۳۶۰۰ گرفته که شد هفت تومن .سری دوم شش تومن گرفت .ولی اکثرا شهرا همون سه تومن فکر کنم باشه ..ولی اگ سه جلسه انجام بشه خیلی موثر .اول فیوزتراپی امتحان کن شاید نتیجه گرفتی