2777
2789
عنوان

دانشجوی دانشگاه آزاد

848 بازدید | 11 پست

سلام دوستان توی گزینه های من برای دانشگاه ، دانشگاه آزاد هم هست و چندان چاره ای ندارم از نظر رفتن 

میخواستم از نظر سطح علمی برای رشته های پیراپزشکی اگر اطلاعی دارید بگید یا در کل اینکه میگن اصلا دانشجوهای دانشگاه آزاد درس نمیخونن و اگر کسی درمورد دانشگاه آزاد خارج از شهر خودش اطلاعی داره درمورد خوابگاه حتما بهم بگه خیلی نیاز دارم بدونم لطفا اگر کسی هم می‌شناسید می‌تونه راهنماییم کنه بپرسید بگین خیلی واقعا کارم واجبه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابگاه اخر دفترچه انتخاب رشته ازاد نگاه کن زده کجاها داره 

رشته های پیرا تو هر شهری که ارائه بشه بار علمی خوبی دارن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

عزیزم دانشگاه ازاد خوب بری خیلیم سود کردی

چراکه هم مدرکت نیاز به ازاد سازی نداره هم الکی پشت کنکور نموندی

الانم از نظر سطح علمی دانشگاهای ایران همشون یه جورن

بعد اینکه کی گفته درس نمیخونن؟؟

یعنی اینهمه دانشگاه ازاد خوب توی ایرانه که سالیانه رتبه میارن توی همایش و مقالات و....

با دانشجوهاشون اوردن دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم دانشگاه ازاد خوب بری خیلیم سود کردی چراکه هم مدرکت نیاز به ازاد سازی نداره هم الکی پشت کنکور ...

درسته حرفتون کاملا ، میدونم راستش یکم این حرفو میزنن ولی من که فعلا نرفتم نمی‌دونم ولی از خدامه که درست نباشه این چیزا چون واقعا چرته وقتی آدم اونقدر هزینه می‌کنه میخواد مدرک بگیره خب بالاخره درس خوندن واجبه بعد من دور از خانواده هم میشم برای همین یکم نگرانم ریسک بزرگیه برام 

درسته حرفتون کاملا ، میدونم راستش یکم این حرفو میزنن ولی من که فعلا نرفتم نمی‌دونم ولی از خدامه که د ...

ببین نمیدونم کدوم شهری

اما تهران خوابگاه نداره ازاداش

اما کرج داره

ازاد کرج خودم داخلش بودم دانشگاه خوبیه میتونی توی لیست انتخابات بذاریش

اگر تهران باشی خودت ، ازاد تهران مرکز عالیه

❌️ حرف بقیه از بی اطلاعیشون هستش یارو اخرین بار رنگ دانشگاهو سال ۹۰ دیده راجع به الان داره نظر میده

مثلا من یادمه لایو یه بنده خدایی رو میدیدم برای رشتم داشت میگفت دانشگاها کدومشون خوبن

خب طرف سال ۸۸ اینا تموم کرده بود درسشو

میگفت شما از ازاد های تهران کرج باید نمیدونم چجوری برید دانشگاه تهران کتابخونه اش که کتاب بخونید😐😐😐😂

چون ازاد ها کتابخونه ندارن

در صورتی ک دانشگاه خودم یه کتابخونه بسیار بزرگ داشت و همه چیم داخلش بود

خب طرف اطلاع نداره نمیدونه

فک میکنه هنوز مثل اونزمانه

الان با این سهمیه ها و.... مگه میشه رفت دولتی واقعا سخته

❌️❌️❌️ همین ۲ روز پیش ازاد یه قانون هم تصویب کرد که بنظرم خیلی خوبه بای اینکه به یسری استادا ضربه میزنه

گفت استاد زیر دکتری دیگ قبول نمیکنیم اونایی ک ارشد دارن و استادن مجبورن ادامه تحصیل بدن تا دکتری

و بعد دانشجو های د‌کتری رو میخواد دستیار علمیش کنه داخل هئیت علمی

خب این فرصت خوبیه هم برا دانشجو ها

هم استادا

خیلی از استادا دارن غر میزنن میگن ما میریم

اما واقعا منطقیه

باید سطح علمیشون بره بالاتر

ببین نمیدونم کدوم شهری اما تهران خوابگاه نداره ازاداش اما کرج داره ازاد کرج خودم داخلش بودم دا ...

اها درسته این شهرایی که من زدمم همشون حداقل تو دفترچه نوشته بود خوابگاه داره حالا برم یدفعه ندن نمی‌دونم 😶یه سوال بپرسم برای غذا می‌تونستین از سلف بگیرین یا خودتون داخل خوابگاه باید درست میکردین؟ ، آره قبول دارم اون آدما ام که اینطور گفتن چند سال پیش فارغ‌التحصیل شدن البته الان ارشد دانشگاه تهرانه اما کارشناسیشو دولتی خوند. بعد خب من یکم پیش اینا که دانشگاه تهران بودن الآنم ینفرشون هست خجالت میکشم که اینطور شده و یکم مشکل از خودم بود یکم از محیطم  ولی واقعا قانون خوبیه اگر بمونن روش خیلی می‌تونن پیشرفت کنن و کلا بهتر میشه 

اها درسته این شهرایی که من زدمم همشون حداقل تو دفترچه نوشته بود خوابگاه داره حالا برم یدفعه ندن نمی‌ ...

خب پس اگر خوابگاه دارن دیگ مشکلی نیست نمیتونن بزنن زیرش نگران نباش عزیزم

ببین من خودم خوابگاه نبودم راجع به غذا بپرس از کسایی که خوابگاه بودن

نگران بقیه و حرفاشونم نباش چون اهمیتی نداره اصلا حتی یه ذره

بهتم قول میدم چهار روز دیگ یادشون نمیاد چی میخونی کجایی