2777
2789

چند جا خوندم دمپایی برا دسشویی ندارن درسته؟

چیا لازمه وسیله ببرم

تجربه ای اگر دارین ک ب دردم بخوره تو سفر بگین من بار اولمه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تاکسی اونجا گرونه

هتل و .... رو جایی انتخاب کنید ک ب مرکز خرید و تفریحگاه ها نزدیک باشه

خوش بگذره

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم والا من که دو بار رفتم ، اون هتلی که ساکن بودیم داشت  حتی تو سرویس بهداشتیش هم بود...

اها هتلی ک انتخاب میکنیم احتمالا ۳ ستاره باشه ن بالا تر امیدوارم خوب باشه برا ما هم

گلم والا من که دو بار رفتم ، اون هتلی که ساکن بودیم داشت  حتی تو سرویس بهداشتیش هم بود...

بعدشم ، الان اونجا هوا خنک رو به سرد 

حتما لباس گرم همراهتون باشه 

دو ، پول خرده و سکه (لیر) حتما همراهتون باشه 

و اضافه بار هم سعی کنید نداشته باشین

بعدشم ، الان اونجا هوا خنک رو به سرد  حتما لباس گرم همراهتون باشه  دو ، پول خرده و سکه ( ...

لباس گرم یعنی کاپشن و پالتو ببرم ؟ یا لباس پاییزی هم کافیه؟

اها هتلی ک انتخاب میکنیم احتمالا ۳ ستاره باشه ن بالا تر امیدوارم خوب باشه برا ما هم

گلم 

اگر خرید لوازم برقی ، آشپز خانه میخواهید کنید ، حتما به مغازه های کاراجا برین ... بهترین برند ترکیه ، کاراجا... کیفتش از اوروپایی ها هم بهتره...

من هتل سه ستاره و چهار ستاره رفتم... نیست دمپایی ولی از پذیرش خواستم و آوردن برام 

پس من میبرم محض احتیاط .مرسی 

گلم  اگر خرید لوازم برقی ، آشپز خانه میخواهید کنید ، حتما به مغازه های کاراجا برین ... بهترین ...

مرسی عزیزم