2777
2789
عنوان

بانکیا هم هیز شدن

583 بازدید | 31 پست

رفتم بانک رمز همراه بانکم کار نمی‌کرد 

یکم موندم گفتن سیستم قطع شده شماره بده سیستم وصل شد تماس میگیرم رمز ها رو میگم وارد کن 

زنگ زد چند تا رمز نشد .گفت با پیام میگم چکار کنی 

شروع کرد پیام دادن که چقدر خاصی .اهل کجایی و چند تا بچه داری ....

با پسرم بانک بودم 

منم بلاکش کردم .برم شعبه دیگه ؟این شعبه نزدیکه خب ؟برم اما برم یه باجه دیگه ؟

اصلا شماره خواستن طبیعی بود ؟

اصلا هم خاص نبودم تیپ مشکی سر تا پا و یه ضد افتاب با دخترم سر ظهر رفتیم خلوت باشه 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

اخر با پسرت یا دخترت😄

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره با دخترت یا پسرت 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

میگی با پسرم بانک بودم بعد میگی با دخترم رفتم خبوت باشه؟

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

حالا من رفتم بانک دیروز

دم تعطیلیشون بود😂😂

آقای ساقه طلایی خور پشت باجه کلی بحث کرد باهام که خانوم برو داریم میبندیم

ساقه طلایی هم میخورد و بحث میکرد😂😂😂

در عجبم خفه نمیشن اینا؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
برو ب رئیس شعبه نشون بده تا حقشو بزارن کف دستش

گناه نداره نونش و آجر کنم ؟

پیام و حذف کردم اما هنوز تو سطل زباله هستن 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
گناه نداره نونش و آجر کنم ؟ پیام و حذف کردم اما هنوز تو سطل زباله هستن 

ممکنه برا بقیه هم مزاحمت ایجاد کنه

هرجور صلاح میدونی

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
حالا من رفتم بانک دیروز دم تعطیلیشون بود😂😂 آقای ساقه طلایی خور پشت باجه کلی بحث کرد باهام که خان ...

فقط ساقه طلایی خوردنش 

🤣

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)