2777
2789

سلام من این تاپیک رو دیشب هم زدم اما میخوام دوستان بیشتری نظر بدن. لطفا هر نظری دارین بنویسین ممنون میشم

به نظرتون پسری که دو مرتبه توی عقد طلاق گرفته، خواستگار مناسبیه؟ مادرش منو دید پیشنهاد کرد. من خودم ارشد خوندم ایشون زیردیپلم هست. از مادرش پرسیدم چرا دو بار طلاق گرفته جواب درستی نداد. من ۳۷ سالمه و مجردم سابقه ی ازدواج یا نامزدی نداشتم. ابشون ۳۵ سالشه از من دو سه سال کوچیکتره، شغلش هم مکانیکیه. حدس شما چیه؟! به نظرتون چرا دو مرتبه توی نامزدی یه نفر طلاق میگیره؟ خودم به نظرم میرسه که غیرتی باشه، چون من محجبه ام و مقید مادرش هم تو مسجد منو دیده فکر کرده گزینه ی مناسبی هستم. نمیدونم فرصت آشنایی بدم یا نه. اطلاعاتم ازش در همین حده. مادرش زن آروم و مذهبی هست، همین اطلاعات کافیه برای رد کردن یا نه. 

وا خب حقته بدونی حداقل باید توضیح بدن

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکنم چون مادرش براس انتخاب میکنه جدا شده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شاید اخلاق نداره جدایی پیش میاد ولی دوبار یکم مشکوکه تحصیلاتتون هم بهم نمیخوره بامشاور صحبت کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اصلا عنوانو خوندم بقیه رو نخوندم دو بار پشت هم تو عقد مسلما یه عیب بزرگ داره رد کن

آره خودمم در این مورد خیلی محتاط شدم، استخاره هم کردم بد اومد از طرفی دلم نمیاد ندیده قضاوت کنم فکرمو مشغول کرده