2777
2789
عنوان

اجازه میدید بچه هاتون کوچه بازی کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 31 پست

کوچه دیگه چیه ؟ 

من اصلا نمی‌بینیم بچه تو این سن تو کوچه بازی کنه 

قدیما هم خطرناک بود ولی پدر مادرامون حریف ما نمیشدن

خود من شخصا چند بار خطر از بیخ گوشم ردشده وگرنه ربوده شده بودم  

نه خواهرم 9 سالشه نمی‌ذاریم 

اصلا جایی به اسم کوچه رو محل بازی نمیدونه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکانش خرجا میخواد باشه(،پارکینگ ساختمون یا کوچه یا پارک) اگر بالاسرشی و هواست بهشه بنظر من اشکال نداره،مهارتهای ارتباطی رو با دیگران یاد میگیره(درصورتیکه دوستشم باادب باشه)

اما اگر مثه بعضی مادرا فقط از سر باز میکنن باشی نه صلاح نیست.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
بزار بره تو یه محیط امن تحت نطارت مستقیم یا غیر مستقیم خودت  روابط اجتماعی یاد بگیره ... مثلا ...

دقیقا به خاطر همین حرف های بد دوست ندارم بره 

ولی کلاس و ورزش و میره 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

بهترین کارو میکنی،مگه بچه های دهه شصت و هفتادن کوچه بازی کنن

ببین ما دهه هفتادیا بازی میکردیم تو کوچه هزار اتفاقم برامون میوفتاد منتهی خبر نداشتن خونواده خیلی باید بی مسولیت باشی بچه رو توکوچه ول کنی  خودت بری ب کارات برسی

فوبیا؟ 😐 عزیزم فوبیا معنیش ترس نیستا. یه اختلال روانیه الکی ب خودتون انگ نزنید  منم نمیزارم ...

😂😂😂😂باشه عزیزم 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

ببین ما دهه هفتادیا بازی میکردیم تو کوچه هزار اتفاقم برامون میوفتاد منتهی خبر نداشتن خونواده خیلی با ...

دقیقا اطرافم پره ازاین نمونه مادرها 

الان دیگه کوچه کم پیدا میشه . سمت ما که همش خیابونه ، هر لحظه داره ماشین رد میشه ، آدم بزرگ هم بخواد رد بشه باید دائم حواسش به ماشینا باشه چه برسه به بچه ها

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بله من شاید هفته ایی یکی دوبار ببرمش کوچه ولی خودم کنارش میمونم، صدای بچه ها رو میشنوه دلم میسوزه بر ...

منم دلم میسوزه ولی به جاش میبرمش پارک 😅

نهههه

خونه مادرشوهرم میرم‌هرچی میگم نه باز میفرستن بچه رو تو کوچه منم میرم با این شکم یه لنگه پا دم در وایمیستم 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ببین ما دهه هفتادیا بازی میکردیم تو کوچه هزار اتفاقم برامون میوفتاد منتهی خبر نداشتن خونواده خیلی با ...

دقیقا حالا اون زمان کجا و الان کجا.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم پارک و شهربازی میبرمش ولی گاهی صدای بچه ها رو میشنوه میگه میخوام باهاشون بازی کنم

خدارو شکر دختر من اصلا واکنش این مدلی نداره