2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم نماز هامو بخونم ؟

640 بازدید | 53 پست

به نظرم خیلی سخته 

من کمرمم درد میکنه . نه حوصلم میکشه نه حالشو دارم بخونم 

ولی دلم میخواد بخونم همش امروز فردا میکنم 

کم کم شروع کن 

شده یه وعده در روز به جای پنج وعده

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت داری میگی برات جدی نیست نمی‌خوای ،فکر کن امشب ساعت ۳پرواز داری به ی سفر مهم چجوری با همین درد که میگی حاضری سه نصف شبم پاشی ،برای خودت مهمش من واجب بدون که تحت هر شرایطی حتی اوج خستگی بخونی

وای منم می خوام بخونم نمیشه 

خیای ناراحتم 

بعد چند سال میخام شروع کنم 

تا وایمیستم دلم میخواد فرار کنم 

خوابم میگیره گرمم میشه کلافه میشم سرگیجه میگیرم فکرمم همه جا هست الا نماز خیلیم تند میخونم اصن اشهدمو ک تازه یاد گرفتم دقیق چی بخونم 😐 توی مشهد 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
وای منم می خوام بخونم نمیشه  خیای ناراحتم  بعد چند سال میخام شروع کنم  تا وایمیستم ...

وای 

منم 

عذاب وجدان هم دارم 

هم قبلا که میخوندم افسردگی و مشکلاتم حل شد 

ولی حالا تنبل شدم

کمر دردتو که باید درمان کنی یا لااقل یکاری کنی دردش کمتر بشه دیگه صحبتای استاد پناهیانو د مورد نماز گوش کن واینکه این شیطونه که این کارو برات سخت میکنه چون مهمترین عمله انسانه و سعی کن در طول روز اگه اهل موسیقی هستی  ازاین به بعد کمتر گوش کنی و اول وقت بخونی سختیش برات کمتر میشه 

یعنی تا یه مدت تمرکز کنم روی یکی؟ به مرور زیادش کنم ؟

عزیزم نماز خوندن توفیق میخواد که گناهان این توفیق رو ازمون سلب می کنند (اگه بی حوصله ایی برا نماز خواندن یا بی حالی، این همون گناه هست که مانع شده)

بیا بهت یه ذکر یاد بدم که راه رو برات باز کنه 

من یه روش نماز اول وقت بلدم که خودم با اون به آرامش رسیدم