2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهی

299 بازدید | 29 پست

سلام من انتخاب رشته کردم اولویت های اولم فرهنگیان هست و بعد حقوق تهران و بهشتی و... اما هنوز شک  دارم  مصاحبه فرهنگیان برم یا نه رتبم ۲۲ شده حس میکنم شاید فرهنگیان زیاد پیشرفتی برای من نداشته باشه و نتونم با محدودیت هاش کنار بیام اما از اینده شغلی حقوق هم میترسم به نظر شما همین دبیری رو برم یا مصاحبه شرکت نکنم و حقوق قبول بشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا کد رشته فرهنگیان وارد کردی؟ 

ده تا فرهنگیان اول زدم بعدش حقوق دانشگاه های خوب.

اگه مصاحبه نرم از اولویت های بعدیم که حقوقه انتخاب رشته انجام میشه

الان همه میگن فرهنگیان حقوق داره

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
سال اولته کنکور میدی؟ یکم میشه درباره درس خوندنت بگی لطفا🥲

آره عزیزم اولین سالم بود الان چیزی مدنظرم نیست توضیح بدم اگه سوال خاصی داری خوشحال میشم جواب بدم

معلومه حقوق بهتره با این رتبه عالی راحتم امتحان وکالت قبول میشی 

حقوق رشته خوبیه ولی چند نفر منو ترسوندن که فضاش برای خانما مناسب نیست و از این حرفا