nssn مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 358 عنوان شوهرم خیلی ظالم 239 بازدید | 7 پست مرتب برا خودش و دخترمون لباس میخره ادکلن کفش حتی یکبار برامن نخریده خودم شاغلم ازحقوقم میخرم برا اون کادو میگیرم اما هیچ وقت هیچ برام نمیاره آرزو ب دلم موند دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی... 1402/06/09 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nssn مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 358 بعددوسه هفته یبارب من۱۰۰تومن میده میگ من اگ لباس نمیخرم خب بت پول دادم بخر واقعا باصدتومن چی میشه خرید کاش بچم بزرگ شه جدا شم برم با پدرمادرم زندگی کنم اگ الان برم بچم فوضول حوصله ندارن دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...
nssn مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 358 من چی بگم که نگم بهتر ولش هیچ وقت ظلم هاش رو نمیبخشم دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...
dafneeee عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2580 بخاطر ی کادو نخریدن میخایی طلاق بگیری اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
nssn مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 358 بخاطر ی کادو نخریدن میخایی طلاق بگیری ن عزیزم کادو ملاک نیست ملاک معرفتیه ک نسبت ب زنش نداره اگ بی پول باشع من توقعی ندارم اما وقتی داره خودتو بذارجامن شوهرت برا خودش وبچه بخره لباس چندین وچندبارم بخره حتی یکبارشم برا تونخره بگه پول ندارم دلت نمیشکنه؟ دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...
nssn مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 358 شاید رضایت نداره برید سرکار چرا رضایت داره بعدم وقتی بهم پول نمیده چیزی برام نمیخره چ کنم لخت بمونم نرم سرکار ک اون راضی باشه راضیم ک باشه برام چیزی نمیخره دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...