2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ظالم

235 بازدید | 7 پست

مرتب برا خودش و دخترمون لباس میخره ادکلن کفش حتی یکبار برامن نخریده خودم شاغلم ازحقوقم میخرم برا اون کادو میگیرم اما هیچ وقت هیچ برام نمیاره آرزو ب دلم موند

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

بعددوسه هفته یبارب من۱۰۰تومن میده میگ من اگ لباس نمیخرم خب بت پول دادم بخر واقعا باصدتومن چی میشه خرید کاش بچم بزرگ شه جدا شم برم با پدرمادرم زندگی کنم اگ الان برم بچم فوضول حوصله ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر ی کادو نخریدن میخایی طلاق بگیری 

ن عزیزم کادو ملاک نیست ملاک معرفتیه ک نسبت ب زنش نداره اگ بی پول باشع من توقعی ندارم اما وقتی داره خودتو بذارجامن شوهرت برا خودش وبچه بخره لباس چندین وچندبارم بخره حتی یکبارشم برا تونخره بگه پول ندارم دلت نمیشکنه؟

شاید رضایت نداره برید سرکار

چرا رضایت داره بعدم وقتی بهم پول نمیده چیزی برام نمیخره چ کنم لخت بمونم نرم سرکار ک اون راضی باشه راضیم ک باشه برام چیزی نمیخره