دوستان تصمیم گرفتم به یه عده که مصمم هستن و حداقل تا چند ماه پیگیرن رژیم بدم با تخفیف. این رو هم بگم که رژیمای عجیب غریب نمیدم که باعث شه بعد از چند ماه بدتر حالتون بد شه. بعضیا میخوان به هر قیمتی طرف رو لاغر کنن حتی به قیمت از دست دادن سلامتیش. تازه دارم توی مجازی کارم رو شروع میکنم. درخواست که بدید به مرور بهتون پاسخ داده میشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم تغذیه میخونم و خواهرم هم چند سالی هست که با همین مدرک تغذیه به رژیم درمانی در بیمارستان برای بیماران آی سی بو و کسانی که میخوان وزن کم کنن می پردازن. من هم که به زودی مدرکم رو بگیرم با خواهرم همکاری میکنم. فعلا در حال ایجاد صفحه ی مجازیمون برای رژیم درمانی آنلاین هستیم.
ماشاوالله خیلی عالیه. البته بعضی ها واقعا بدون رژیم وزنشون پایین نمیاد چون خیلی استعداد چاقی دارن. ما هم مثل شما توی اطرافیانمون داریم هم مثل کسانی که باید رژیم منظم داشه باشن
من برای چاقی رزیم میخوام بعد چقدر جواب میگیرم؟ سیپروهپتادین خوبه؟
به نظر شخصی من بهتره قبل از اینها اول از همه رژیم کامل داده شه و واقعا من تا حالا ندیدم کسی کامل رعایت کنه و نیجه نگیره. ممکنه توی یکی از رژیم هاش به استپ وزنی بخوره و کاملا طبیعیه ولی به طور پیوسته کم میکنه.
من خیلی زود باید لاغرشم ول متاسفانه پول ندارم رژیم بخرم:)😂
تا حالا فکر کردین وقتی میرین سوپری و برای فیلم دیدن چیپس و پفک میخرین، میتونین با همون پول رژیم بگیرین و به وزن ایده آلتون برسین؟ قطعا گرونی خیلی زیاده ولی من معتقد هستم که آدم میتونه با مدیریت به وزن ایده آلش برسه. ضمن اینکه ما داریم پیشنهاد رژیم با پنجاه درصد تخفیف میدیم.