2777
2789

دوستان تصمیم گرفتم به یه عده که مصمم هستن و حداقل تا چند ماه پیگیرن رژیم بدم با تخفیف. این رو هم بگم که رژیمای عجیب غریب نمیدم که باعث شه بعد از چند ماه بدتر حالتون بد شه. بعضیا میخوان به هر قیمتی طرف رو لاغر کنن حتی به قیمت از دست دادن سلامتیش. تازه دارم توی مجازی کارم رو شروع میکنم. درخواست که بدید به مرور بهتون پاسخ داده میشه.

من خیلی زود باید لاغرشم ول متاسفانه پول ندارم رژیم بخرم:)😂

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تحصیلاتتون چیه جسارتا؟ 

من دارم تغذیه میخونم و خواهرم هم چند سالی هست که با همین مدرک تغذیه به رژیم درمانی در بیمارستان برای بیماران آی سی بو و کسانی که میخوان وزن کم کنن می پردازن. من هم که به زودی مدرکم رو بگیرم با خواهرم همکاری میکنم. فعلا در حال ایجاد صفحه ی مجازیمون برای رژیم درمانی آنلاین هستیم.

نه من پول نمیدم  چون خودم مفتی ۲۰ کیلو کم کردم😊😝

ماشاوالله خیلی عالیه. البته بعضی ها واقعا بدون رژیم وزنشون پایین نمیاد چون خیلی استعداد چاقی دارن. ما هم مثل شما توی اطرافیانمون داریم هم مثل کسانی که باید رژیم منظم داشه باشن

من برای چاقی رزیم میخوام  بعد چقدر جواب میگیرم؟ سیپروهپتادین خوبه؟

به نظر شخصی من بهتره قبل از اینها اول از همه رژیم کامل داده شه و واقعا من تا حالا ندیدم کسی کامل رعایت کنه و نیجه نگیره. ممکنه توی یکی از رژیم هاش به استپ وزنی بخوره و کاملا طبیعیه ولی به طور پیوسته کم میکنه. 

من دارم تغذیه میخونم و خواهرم هم چند سالی هست که با همین مدرک تغذیه به رژیم درمانی در بیمارستان برای ...

موفق باشی عزیزم ولی حتما تو عنوانت بزن که مدرک تغذیه داری اینجوری مخاطبت بیشتر جذب میشه گلم

من خیلی زود باید لاغرشم ول متاسفانه پول ندارم رژیم بخرم:)😂

تا حالا فکر کردین وقتی میرین سوپری و برای فیلم دیدن چیپس و پفک میخرین، میتونین با همون پول رژیم بگیرین و به وزن ایده آلتون برسین؟ قطعا گرونی خیلی زیاده ولی من معتقد هستم که آدم میتونه با مدیریت به وزن ایده آلش برسه. ضمن اینکه ما داریم پیشنهاد رژیم با پنجاه درصد تخفیف میدیم.

موفق باشی عزیزم ولی حتما تو عنوانت بزن که مدرک تغذیه داری اینجوری مخاطبت بیشتر جذب میشه گلم

آها بله حق با شماست. آخه فعلا خودم رسما مدرکم رو دریافت نکردم و دارم با خواهرم کار میکنم که مدرک داره

ماشاوالله خیلی عالیه. البته بعضی ها واقعا بدون رژیم وزنشون پایین نمیاد چون خیلی استعداد چاقی دارن. م ...

ماشاله به خودت عزیزم❤

من با کالری شماری جلو میرم البته ماهم استعداد چاقی فوق العاده داریم ،

چاقی خیلی سخته امیدوارم ،هیج کس اززنان سرزمینم  بخاطر اضافه وزن رنج نکشه🌷

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒