من با یکی بودم بعد دوسش ندارم خواهرم میگ باید باهاش باشی پسره پسر خوبیه پول داره خوشگله ولی من نمیخامش بعد میگ اگ باهاش نبودی میکشمت میگ میرم پی وی عشقت(کسی که دوسش داشتم)میگ میرم بهش میگم خاهرتم بیا صوتی بسوزی😕بعد من بهش میگم اون خوب نیست باهاش نباش میگ توو دوس داری من یجا تنها باشم نخیرم...زورم میاد منو تحدید میکنه قلبمو میشکنه اشکمم در میاره بعد من بفکر خوشدم میگم نگو اینو ب این مسخرت میکنه میره میگ تهش اون دلشو میشکنه ولی نوبت من میشه میاد تهدید میکنه میگ بلاکش کن دستور میده تهدید میکنه میدونه رو اون حساسم 😔💔همیشه باهمون تحدیدم میکنه غرورمو خورد کرد اعصابمو خورد میکنن نمیدونم باید چیکارش کنم همش مسخرم میکنه میگ خاکتو سرت هنوز عاشق اونی با اینک سه سال از خواهرم کوچیک ترم
خستم هیچکسو ندارم نه دوستی ن عشقی ن خانواده ایی اینم تحدیدم میکنه😔من بفکرشم میگ چون پولداره باید باهاش باشی طرف هم میگ ۵ سال دیگ ازدواج میکنیم من دوسش ندارم میگم توبمن دستور میدی ک اگ اون اومد پی ویم بلاکش کنم و با این باشم😐بعد من میگم با اون نباش دوست نداره میگ بتوچه دلم میخاد کار خودشو میکنه🙂نوبت من باید از اون دستور بگیرم کاش هیچ موقه درباره ی این چیرا باهاش حرف نمیزدم برمیگشت به سه سال پیش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگ حرف نزن باهاش اگ هم چیزی گفت بگو هیچی نمیدونی ب پسره هم بگو شماره جدید بگیره کلن بزرگ ترا رو م ...
نمیشه همچی پسره رو داره بعد من از پسره جدا شدم رفیقشو داره میگ میرم باهاش چت میکنما مخشو میزنم میدونه من دوسش دارم سه ساله میگ من ساده ام هنوز رل نزدم باکسب من از عشق عاشقی سیر شدم میدونم فقط درده بعد بزور میگ باید باهاش باشم((:خودش اون موقه نه
هیچی اونو سه سال میشناسم خاهرمم از سیر تا پیازمونو میدونه 😑بعد اون خب شهر دوره خیلی بحث و سردی بود من بلاکش کردم یکاری کرد بذا هزار بار شکستم🥲بعد من با اینکع بلاکه میخام بیاد واسم توضیح بده چشه بعد قبلا خاهرم با اکانت های دیگ سمتش رفته و تونسته باهاش خیلی چت کنه اونم متوجه نشده الان من با یکی اشنا شدم بعد میگ چون پولداره اینا باید باهاش باشی خاکتوسرت هنوز فکرت پیش اونه احمق ساده عین مادرت میشییی هااا)بعد میگ اگ اون بلاک شه میرم پی ویش میگم خاهرتم باهاش صوتی میحرفم بعد خندید گفت بسوزیی خخخ منم گفتم خب برو گفت داری میسوزی اخه ببین چقد بده میره ب پسره میگ اونم میگ هه هنوز عاشقمه نمیخام بیشتر غرورم خورد شه بعد توهمچی میگ این کارو کن نکن بعد اگ خودش رلش بیاد پی ویش خرفا منو گوش نمیده کار خودشو میکنه بعد من جوریم حرفا ادما روم تاثیر میذارع خیلییی