2777
2789
عنوان

چه رشته ای بخونم؟؟؟بیاین کمک

114 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من توی دبیرستان علوم انسانی خوندم.الان می‌خوام دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم.لطفا بگید چه رشته ای بازار کار بهتری داره؟شما رشته تون چیه؟اگه برگردین عقب چ رشته ای میخوندین؟یکم در مورد رشته خودتون توضیح بدین

لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر رشته ای که علاقه بهش داشته باشی انرژی و انگیزه و خلاقیت برای کسب درآمد و داری

عزیزم شما روانشناسی خوندین؟

اگه میخوای روانشناسی بری بهت بگم با ۴ سال لیسانس هیچی نمیشه باید حتما تا ارشد بگیری وارد کار بشی

ممنونم عزیزم.شما روانشناسی خوندین؟

یعنی آزمون استخدامی آموزش و پرورش هم نمیشه شرکت کرد؟

سلام ببخشید بین روانشناسی و مدیریت مالی و مهندسی برق و مهندسی صنایع کدوم بهتره تیپ شخصیت istj

توی همون سایتی که تیپ شخصیتی رو براتون زده نوشته چه شغل هایی به دردتون می‌خوره و البته با توجه به نمرات‌تون و علاقه تون تصمیم بگیرید

ببنید نمرات‌ برتری که دارید برای کدوم رشته مهم تره

توی همون سایتی که تیپ شخصیتی رو براتون زده نوشته چه شغل هایی به دردتون می‌خوره و البته با توجه به نم ...

ممنون.

ریاضیم خوبه.

یه سوال مثلا من لیسانس مهندسی برق بخونم، برا فوق لیسانس میتونم یه رشته دیگه رو انتخاب کنم؟

مثلا از مهندسی برق به مدیریت دولتی یا مهندس صنایع یا روان شناسی؟